Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondjam, hogy nem szerelemb...

Megmondjam, hogy nem szerelemből házasodom?

Figyelt kérdés

Anyám félt engem, hogy túl hamar ismerkedtem meg a szakításom után a mostani párommal, miért kell másfél év után esküvő, hová rohanunk... És lehet, hogy most azt érzem, ő az igazi, de elmúlik majd a rózsaszín köd és megbánom a házasságot.

De az igazság az, hogy ebben a kapcsolatomban sosem volt meg az a lángoló érzelmes, rózsaszín ködös szerelem. Nem is hiányzott. Szeretem a vőlegényemet, de nem vagyok szerelmes belé. Viszont megadja mindazt, amire vágyom és ez nekem bőven elég.

Lehet, hogy a családomat látva, és az előző kapcsolatom miatt is vagyok ennyire magabiztos a döntésemben, nem tudom. Ne egy kiöregedett vénlányként képzeljetek el, aki hozzámegy éppen az első férfihez, aki rámosolygott 40 év alatt... 21 éves vagyok, de nem vágyom randizós korszakra, szerelmi csalódásokra. Állandóságra, egzisztenciára és biztonságra annál inkább.

Ezt így senkinek nem mondtam, magamnak is jó időbe tellett, mire beismertem.

2022. ápr. 17. 19:33
 141/161 anonim ***** válasza:
93%

Egészen elképesztő ez a kérdező. Érdemes elolvasni a kommentjeit is. Egy percet nem dolgozott még fő állásban, de neki nincs "kedve" kezdő fizetésért dolgozni. :-D

Őszintén sajnálom azt a fickót akinek melletted kell élnie. Valószínűleg idővel át fog látni a szitán. :-)

2022. ápr. 18. 12:09
 142/161 anonim ***** válasza:
79%

142#-es ne sajnáld a pasit, majd 50 éves.

Szerinted az mennyivel normálisabb , ha egy középkorú férfi egy olyan korú lányt vesz el aki a lánya lehetne ?

Itt megtalálta egymást a kereslet és a kínálat.

Az egyiknek pénzre van szüksége, a másiknak meg egy fiatal női testre.

Megtalálta a zsák a foltját :)))

2022. ápr. 18. 12:28
 143/161 anonim ***** válasza:
84%

ez a prostitució elfogadott formája.

Mindig is létezett és létezni fog, nem kell ellene hevesen kikelni.

2022. ápr. 18. 13:19
 144/161 anonim ***** válasza:
92%

144, ez abban az esetben lenne elfogadható (nem normális, csak elfogadható!) ha a pasi mindennel tisztában lenne. Hogy ez az egész egy üzlet, ahol mindkét fél jól jár. De a pasi full szerelmes és át van ejtve. Ez a gusztustalan benne.

Vannak olyan aranyásók akik úgymond a korrektebb fajtából valók, ha lehet egy aranyásóra ezt a jelzőt használni. De a kérdező nem az a fajta aki nyílt lapokkal játszik. Ő épp tönkretesz egy embert érzelmileg, ami egy ponton úgyis kibukik. Csak még nem tudja, mert ahhoz túl fiatal és buta, hogy ezzel a saját életét/jövőjét is tönkreteszi.

2022. ápr. 18. 13:38
 145/161 anonim ***** válasza:
100%
144, nekem azzal van inkább bajom, hogy a kisasazony bazi nagy álomvilagban él, és nem latja még nagyjából sem hogy mekkora ára van ennek az életnek. Viszont magas lóról osztja az észt, azoknak is akik már dolgoznak meg azoknak akiknek az ő kis 21 événél esetleg több tapasztalatuk van. Meglátjuk milyen énje jön elő a pasinak, amikor totál ki lesz szolgáltatva neki.
2022. ápr. 18. 13:42
 146/161 anonim ***** válasza:
100%

145-ös ( 144-es vagyok ) . Teljesen igazad van, én is így látom a dolgot.

Csak annyiban mondanék ellent, ha egy 50 felé közeledő férfi elhiszi, hogy egy alig a tinikorból kinőtt lány szerelmes belé, az nagyon nagy naívságra vagy inkább elbizakodásra vall.

2022. ápr. 18. 13:42
 147/161 anonim ***** válasza:
100%
147, igen vagy ez " naivitas" csak a beetetéshez kell..kiderül.
2022. ápr. 18. 13:44
 148/161 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az azért elég érdekes, hogy a többség szerint azzal nincs probléma, hogy egy 46 éves férfi egy szinte még gyereklánnyal kavar.
2022. ápr. 18. 14:14
 149/161 anonim ***** válasza:
100%
Cuki, hogy a kérdező alig múlt 20 éves, amikor a 45 éves pali befűzte, és el is hiszi, hogy hú de mennyire szerelmes belé. Én pont azon a véleményen vagyok, hogy akár 20 év korkülönbség sem feltétlenül probléma, DE elég sokat árul el, ha a fiatalabb fél még bele sem kóstolt a felnőtt életbe rendesen, de már gyűrűt húznak az ujjára. Épp leérettségizett és kis egyetemistaként egy kétszer annyi idős pasit az "ujja köré csavar" és annyira magába bolondítja, hogy nem csak feleségül akarja venni, de olyan szerződést is aláírna, ami a kiscsajnak kedvez majd. Aha. Azért esküvő előtt olvasd át, hogy biztos a megbeszélt dolgok álljanak benne.
2022. ápr. 18. 14:38
 150/161 anonim ***** válasza:
96%
Az exedről sokkal többet írtál, mint a vőlegényedről. Érdekes.
2022. ápr. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!