Ha valakit szerelemből tudsz szeretni, azt meg tudod csalni, lehet akkor is késztetést érezni, hogy mással is együtt legyél?
Én pasi vagyok, de ha belezúgok valakibe, akkor nem azon jár az agyam, hogy megcsaljam-e, vagy sem.
Ha már ez felmerül, hogy megcsaljam, ott már RÉGEN nincsen szerelem - vagy ha van is, az csak feltételes és nem feltétel nélküli szeretet.
Durvulás? Mármint eltérő szexuális irányultság, ami otthon tabu?
De ez így normális? Másban az ilyen kapcsolatok működnek, lehet hosszú, és boldog egy ilyen felállás, ahol az egyiknek sport, a másiknak jelenthet valami.
Férfi még nem voltam, de szerelmes férfit már láttam. Szerintem azok a pasik akik azt mondják, hogy pusztán a szex kedvéért még akkor is félre tudnak menni akkor is ha szerelmesek, biztosan állíthatom hogy nem! Aki így gondolja még sose volt igazán szerelmes.
Amikor más nem létezik számára csak Ő, amikor minden gondolata a másik körül forog. Nem lehet megtenni.
Ha valaki legyen az nő vagy férfi félre tud menni, az nem szerelmes, és a kapcsolatuk alapból kuka. Vagy azért, mert az ágyban nem tudják azt adni a másiknak amit igényel, vagy a másiknak szüksége van gyengédségre, mert azt nem kapja meg otthon. Aki szerelmes, az nem megy félre.
Amiről ti írtok, hogy "szerelem" mellett megteszitek, szerintem csak egy erősebb szeretet, vagy vágy. A szerelembe nem fér be egy harmadik. Soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!