Ha valakit szerelemből tudsz szeretni, azt meg tudod csalni, lehet akkor is késztetést érezni, hogy mással is együtt legyél?
Figyelt kérdés
Kapcsolódik az életemhez a kérdés, egy kevéssé édes hármas felállásban per pillanat...2014. máj. 5. 15:07
11/32 anonim válasza:
Nőként elképzelhetetlen. És elfogadhatatlan is, úgyhogy ne tedd, elvesztheted a tiszta szerelmet. Miért nem lehet URALNI a testi vágyakat?
12/32 anonim válasza:
Ok, asszony is néha partner sportosabb szexhez, de azért ő alapvetően a finomabb bánásmódot szereti. Mondjuk a mély torkos cumizás, keményen szájba rakás számára már a nő megalázása.
13/32 A kérdező kommentje:
Édes hármasunk: Én a férjem és a férjem párja(egy éve együtt élnek)
Állítólag tombol köztük a szerelemnek titulált valami.
Nos erre jött a hétvégénk, amikor hazajött hozzánk, és hát izé, most asszem én lettem a szerető vagy mifene.
És nem értem, mert azon túl, hogy miután nálam leesett a 20fillér, hogy ő hazamegy a párjához? kicsit rosszul esett az egész, nekem addig kicsit mást jelentett az együtlét. És próbálom megfejteni, hogy ha egy kapcsolatért elbarmolta a miénket, akkor az újat mi a tökért kell pláne velem hazavágni.
2014. máj. 5. 15:40
14/32 anonim válasza:
(Te jó ég! Mérget vettem volna rá, hogy férfi vagy! )
15/32 A kérdező kommentje:
A nő megalázása dolog ennyire feltétlenül fontos, és jó, és hűha? Persze aláírom mindenkinek más a jó, de annyira hiányzó része a kapcsolatnak?
2014. máj. 5. 15:43
16/32 anonim válasza:
Kicsit nosztalgiázott és ennyi. Szerintem. Ha nem akarod lelkileg padlóra küldeni magad, akkor szakíts meg minden kapcsolatot vele, mert éretlen komoly kapcsolatra.
17/32 anonim válasza:
13 ez az a helyzet, amikor egy férfi nem uralt. Vagyis valójában nem férfi. Engedd el a vasporosba.
18/32 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok férfi:D
2014. máj. 5. 15:45
19/32 anonim válasza:
Férfi vagyok és házas ... 12 éve élünk együtt a nejemmel . Ő az ÉLETEM ,képtelen lennék megcsalni ! Nem érzek késztetést a hűtlenségre gondolatban sem . De ez csak én vagyok ...sajnos van ellenpélda is .
20/32 anonim válasza:
Szerintem személyiségfüggő, hogy ki-mennyire veszi komolyan a saját érzéseit és mennyire tiszteli a másikat. Ismerek olyat, aki szíve minden szeretetével sem képes úgy szeretni, ahogy egy egészséges felnőtt kapcsolat azt megkívánná, és megy virágról-virágra. A lelki sérült emberek képtelenek elköteleződni, keresik a megoldást magukon kívül, kompenzálnak, azt hiszik, hogy szeretnek, pedig nem. Az egészséges, normális, felnőtt szerelmekbe nem hiányzik harmadik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!