Ha valakit szerelemből tudsz szeretni, azt meg tudod csalni, lehet akkor is késztetést érezni, hogy mással is együtt legyél?
Kedves 23: Te mint 3. egy párkapcsolatban. Hogy viseled azt a tudatot, hogy a párod-partnered miután veled töltött egy kis időt-hosszabbat, hazamegy, és otthon férjjé változik, és ott a felesége. Akivel ugyan úgy. Mert azt írod, szeretitek egymást, de ők is.
Mert nálunk a munka-gyerek összehangolása idején hozzám hazaköltözött, besegített nekem, és mint házastársak éltünk együtt, amibe beletartozik az intim együttlét is.(akkor még nem tudtam a 3.félről)
Mikor borult a bili, akkor náluk volt egy vita, aminek a vége egy tiszta lap, ő többet velem nem, csak a válás-gyermekek körüli jogok-kötelezettsége lezárása után szakítjuk(minimalizáljuk) a közös időt, addig "hazajár" a gyerekekhez, de már mint idegen számomra, és azt a döntését, hogy 3. tiszteletben is tartottam. Megpróbálni nem természetes, hogy előtte öltözünk-vetkőzünk, add oda a törcsim stb... hogy még csak kellemetlen se legyen. És ez 4hónapig szépen jól ment is, mostanáig. Valahol azt hittem gáz van náluk, azért is merte felhozni a dolgot... És kevésbé zavart, sőt, kifejezetten vágytam az érintésére, jól is esett. De csak úgy okot nem adtam rá...
Kedves utolsó: na ez az a gondolkodás, ami miatt mélységesen szégyellném magam.
Ha a terhesség alatti változás ok a megcsalásra, vagy mert a nő kimerül a szülés után, kicsit lelakottá válik, az a TE hibád. De persze tele a város fiatal kisribikkel akiket könnyebb ágyba vinni, mint otthon pelenkát cserélni, amíg az asszony kicsit rendbe tudja szedni magát...
Kedves válaszoló ezek szerint nő vagy.
Elárulom, hogy mindig otthon vagyok, egy év alatt a párom a lábát nem borotválta le, most egy éves a kicsi, mindenben segítek, de a gyerekágyat is szétszedette velem, hogy közöttünk aludjon a kicsi. Szerinted csak az én hibám, hogy nem tudunk együtt lenni mint régen?
Volt olyan exem akinek a csillagokat is lehoztam az égből, mégis fűvel fával megcsalt, igaz ezt mással is megtette...
De gondolom én is ott voltam a hülye nem is a nő...
Bár igaz én akartam vele szerelemben és boldogságban élni, de nem becsült meg. Most miután szétment vagy 8 kapcsolata rájött, hogy ez nem járható út. Én tele vagyok szertettel amit a páromnak szeretnék kiadni, de ha ő nem igényel ennyi törődést akkor mit csináljak? Nem szeretnék mással élni csak vele, nagyon szeretem! De vannak igényeim és vágyaim...
Ez egy extrém eset amit vázolsz. "Érthető" ha nyüglődsz. De keresed a megoldásokat? Beszélgettek, vagy duzzogtok egymással? Oka van annak, ha egy nő ilyenné válik.
Ami lehet számodra bagatel, mégis. Beszéltek róla? Bocsi, hogy így kérdezem. A megoldás is bennetek van, ahogy a "probléma" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!