Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakit szerelemből tudsz...

Ha valakit szerelemből tudsz szeretni, azt meg tudod csalni, lehet akkor is késztetést érezni, hogy mással is együtt legyél?

Figyelt kérdés
Kapcsolódik az életemhez a kérdés, egy kevéssé édes hármas felállásban per pillanat...
2014. máj. 5. 15:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
36%
Te sem vagy különb.....istenem...
2014. máj. 5. 17:08
 22/32 anonim ***** válasza:
73%
A szerelemnek a lényege a kizárólagosság, szexuális értelemben is. Szerelmes ember, legyen férfi, akár nő, egyszerűen le se tojik mást.
2014. máj. 5. 17:22
 23/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, jó kérdést tettél fel, ez engem is nagyon érdekelne. Voltam olyan helyzetbem, amiben most te vagy, és vagyok most is 3. egy kapcsolatban. Egy 17 éves házasságban ahol a férj eddig nem csalta meg a feleségét még soha, soha nem is akarta, állítása szerint jól megvannak és szereti őt is. De engem is. Vagy akkor most kit is....? :)
2014. máj. 5. 20:58
 24/32 A kérdező kommentje:
Kedves 21 válaszoló, ezt kinek és mire és miért, kicsit bővebben, így sokra nem megyek a válaszoddal... Köszi
2014. máj. 6. 14:57
 25/32 A kérdező kommentje:

Kedves 23: Te mint 3. egy párkapcsolatban. Hogy viseled azt a tudatot, hogy a párod-partnered miután veled töltött egy kis időt-hosszabbat, hazamegy, és otthon férjjé változik, és ott a felesége. Akivel ugyan úgy. Mert azt írod, szeretitek egymást, de ők is.

Mert nálunk a munka-gyerek összehangolása idején hozzám hazaköltözött, besegített nekem, és mint házastársak éltünk együtt, amibe beletartozik az intim együttlét is.(akkor még nem tudtam a 3.félről)

Mikor borult a bili, akkor náluk volt egy vita, aminek a vége egy tiszta lap, ő többet velem nem, csak a válás-gyermekek körüli jogok-kötelezettsége lezárása után szakítjuk(minimalizáljuk) a közös időt, addig "hazajár" a gyerekekhez, de már mint idegen számomra, és azt a döntését, hogy 3. tiszteletben is tartottam. Megpróbálni nem természetes, hogy előtte öltözünk-vetkőzünk, add oda a törcsim stb... hogy még csak kellemetlen se legyen. És ez 4hónapig szépen jól ment is, mostanáig. Valahol azt hittem gáz van náluk, azért is merte felhozni a dolgot... És kevésbé zavart, sőt, kifejezetten vágytam az érintésére, jól is esett. De csak úgy okot nem adtam rá...

2014. máj. 6. 15:59
 26/32 anonim ***** válasza:
Kedves 22-es én is azt hittem így van, de amikor terhes a párod, majd utána a kicsi miatt sem lehettek együtt és megpróbál elcsábítani egy sportos gyönyörű nő na megnézem mennyire tudnál neki ellenállni...
2014. máj. 6. 16:05
 27/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó: na ez az a gondolkodás, ami miatt mélységesen szégyellném magam.

Ha a terhesség alatti változás ok a megcsalásra, vagy mert a nő kimerül a szülés után, kicsit lelakottá válik, az a TE hibád. De persze tele a város fiatal kisribikkel akiket könnyebb ágyba vinni, mint otthon pelenkát cserélni, amíg az asszony kicsit rendbe tudja szedni magát...

2014. máj. 6. 16:19
 28/32 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló ezek szerint nő vagy.

Elárulom, hogy mindig otthon vagyok, egy év alatt a párom a lábát nem borotválta le, most egy éves a kicsi, mindenben segítek, de a gyerekágyat is szétszedette velem, hogy közöttünk aludjon a kicsi. Szerinted csak az én hibám, hogy nem tudunk együtt lenni mint régen?

2014. máj. 6. 16:23
 29/32 anonim ***** válasza:

Volt olyan exem akinek a csillagokat is lehoztam az égből, mégis fűvel fával megcsalt, igaz ezt mással is megtette...

De gondolom én is ott voltam a hülye nem is a nő...

Bár igaz én akartam vele szerelemben és boldogságban élni, de nem becsült meg. Most miután szétment vagy 8 kapcsolata rájött, hogy ez nem járható út. Én tele vagyok szertettel amit a páromnak szeretnék kiadni, de ha ő nem igényel ennyi törődést akkor mit csináljak? Nem szeretnék mással élni csak vele, nagyon szeretem! De vannak igényeim és vágyaim...

2014. máj. 6. 16:26
 30/32 A kérdező kommentje:

Ez egy extrém eset amit vázolsz. "Érthető" ha nyüglődsz. De keresed a megoldásokat? Beszélgettek, vagy duzzogtok egymással? Oka van annak, ha egy nő ilyenné válik.

Ami lehet számodra bagatel, mégis. Beszéltek róla? Bocsi, hogy így kérdezem. A megoldás is bennetek van, ahogy a "probléma" is.

2014. máj. 6. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!