Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerelemből lehet együtt két ember boldog?
Nem, nem működik. És erre példának tele van olyan családokkal a világ, ahol mér 5-10-15 éve csak megszokásból vannak együtt és igazából mindenkinek csak rossz és kínos.
Olyan helyeken és szituban szokták bedumálni, hogy ez így működik ahol kényszer házasság van vagy nem választhatnak a felek ...
A szerelem természetesen idővel elmúlik és akkor a párok, házas emberek ettől függetlenül boldogan élnek egymás mellett. De attól, hogy "csak" szeretet van, ugyanúgy hiányzik az embernek a másik.
Barátnőm szülei több, mint 20 éve házasok. Az apukája kiment külföldre dolgozni, az anyja meg abban az időben tiszta stresszes volt és érzékenyebb, alig várta, hogy hazaérjen a férje, úgy hiányzott neki :)
"de vajon ha két ember össze házasodik együtt élnek és boldogok muszáj életük végéig szerelemben lenniük"
Ennek nincs értelme. A szerelmet nem a muszáj szó határozza meg.
Kérdező kommentjére reagálva, szerintem eléggé koraérett vagyok, mert ahogy elnézem a korosztályomat ők csak AZT látják mindenhol nekem meg még barátnőm sem volt, és a témánál maradva, szerintem igenis kell az ember mellé valakim mert az ember társasági lény és az embernek is kell egy ember aki szereti, (és itt most nem a szülői szeretetről beszélek) mert az ember nem lenne meg egyedül.
Én csak remélem, hogy egyszer lesz bátorságom, és elkezdem keresni a nagy Ő-t, mert a gép előtt üléssel nem fogom megtalálni, az is biztos :\
17/F
ma 10:04
Ja ez nagy baromság már hogyne kéne keresni gondold már meg aki nem nagyon jár társaságba az várja a sültgalambot hogy a szájába repüljön?Hát nem mert sajnos semmi nem történik magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!