Megmondjam, hogy nem szerelemből házasodom?
Anyám félt engem, hogy túl hamar ismerkedtem meg a szakításom után a mostani párommal, miért kell másfél év után esküvő, hová rohanunk... És lehet, hogy most azt érzem, ő az igazi, de elmúlik majd a rózsaszín köd és megbánom a házasságot.
De az igazság az, hogy ebben a kapcsolatomban sosem volt meg az a lángoló érzelmes, rózsaszín ködös szerelem. Nem is hiányzott. Szeretem a vőlegényemet, de nem vagyok szerelmes belé. Viszont megadja mindazt, amire vágyom és ez nekem bőven elég.
Lehet, hogy a családomat látva, és az előző kapcsolatom miatt is vagyok ennyire magabiztos a döntésemben, nem tudom. Ne egy kiöregedett vénlányként képzeljetek el, aki hozzámegy éppen az első férfihez, aki rámosolygott 40 év alatt... 21 éves vagyok, de nem vágyom randizós korszakra, szerelmi csalódásokra. Állandóságra, egzisztenciára és biztonságra annál inkább.
Ezt így senkinek nem mondtam, magamnak is jó időbe tellett, mire beismertem.
Ja, meg az összes többi, nem "ilyen" házasságnak is a fele. Szóval ez marha releváns, ja nem 😃
Kedves kerdezo. En 24 eves vagyok, 19 voltam, amikor osszejottem a parommal (csak 2 evvel idosebb nalam, mielott felmerulne). En is egy eleg, mondhatni szr kapcsolatbol keveredtem melle, jol esett a torodes, a figyelem, a szep szo. Nem voltam ugy igazan, mindent elsoproen szerelmes. Inkabb egy mely, komolyabb erzes keritett hatalmaba, talan amolyan osszetartozas erzes. Ugy voltam vele, hogy jo lesz ez. Szinte az elso perctol kezdve egyutt elunk, persze voltak surlodasok es a mai napig vannak vitak, de hol nincsenek... Viszont kozel 5 ev kellett ahhoz, hogy rajojjek, hogy inkabb egy nagyon jo baratkent tekintek ra, mint a szerelmemre. Mindent megosztunk egymassal, mindenrol tudunk beszelgetni, mukodik a szex, mukodnek a hetkoznapok, meg van az egzisztencia, kulon haz, anyagi biztonsag, de valami hianyzik. Az erzelem. Ugy voltam vele anno, hogy ah ez mar biztos komolyabb, azert nem ereztem a pillangokat a gyomromban, csak a ragaszkodast es a merhetetlen szeretetet, tenyleg azt ereztem es talan meg a mai napig erzem, hogy egy eletet le tudnek vele elni. De sovargok, vagyok a szerelem utan, pedig mindenem meg van, ki van nyalva a sggem. De megsem kerek a tortenet. Ettol fuggetlenul ha el kene hagynom azt ereznem, hogy belepusztulok, mondhatni egyutt nottunk fel, a mindennapjaim resze, kialakult a megszokas, a kotodes es igy baromira nehez lepni. Ezt merlegeld azert magadban vagy tanulj az en hibambol. Nem azt mondom, hogy nalad is ez lesz, de barmikor betoppanhat az eletedbe egy olyan ferfi, aki kivalthat beloled olyat, hogy elmegy a jozan esz. Nekem sem eleg az egzisztencia es a szep haz, ha erzelmileg sivar lettem.
Es az sem jo ut, hogy anyagilag nem probalsz meg egy kicsit sem fuggetlenedni. Barmikor tortenhet a paroddal barmi, annyi hulye van az uton, szembe megy vele egy kamion es kesz is a baj. Azert sajnos ilyenekbe is bele kell gondolni.
Hogy a kerdesedre is valaszoljak, szerintem boven eleg annyit mondanod anyukadnak, ha mindenkeppen meg akarod ezt vele osztani, hogy tiszta, hideg fejjel atgondoltad, merlegelted a lehetosegeidet, tenyleg ezt akarod, fogadja el, hogy nem a rozsaszin kod beszel beloled. Ha a teljes sztorit, a valo igazsagot mondanad el, ketlem, hogy a sajat anyukad "hatbaszurna".
Na meg ha még ki is bír a kapcsolatuk mondjuk 10 évet, a csaj éppen csak 30 múlik , a faszi meg a 60 felé kúszik.
Hát ott már azért nem feszes férfiizmok lesznek. De szexet nyújtani kell a pénzért.
Belegondolt ebbe a kérdező ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!