Boldog a házsságotok, szerelemből házasodtatok?
Is-is. Szerelemből is, de bizonyos dolgokat megfigyeltem, ami az együttélésnél kiütközhet problémaként.
Pl:
- hogyan viselkedik krízishelyzetekben? Megőrzi a nyugalmát, vagy őrjöng? Hogy viselkedik a meglevő gyerekével, milyen apa?
Vita, konfliktus esetén mit tesz? Megoldásra, kompromisszumra törekszik?
Ambíciózus, megvan benne a munka szeretete, tenni akarás, vágy az előrébb jutásra?
Hogy bonyolította a válását? Kicsinyes volt, bosszúálló, vagy a helyzethez képest korrekt?
Hogyan viselkedik másokkal?
Gyakorlatilag minden helyzetben az értékrendemmel megegyező viselkedést tapasztaltam, ez tette fel az i-re a pontot és győzött meg teljesen.
Én nem szerelemből házasodtam, egyszerűen alig vártam, hogy elkerüljek otthonról (húgom apu kedvence, öcsém anyué, két lusta disznó, nem is értek el semmit, mindkettő elvált, én meg gyerekként is szorgalmas, jó tanuló voltam, de nem igazán volt nálunk érték a tudás, hát menekültem) 19 évesen férjhez mentem, egy év múlva szültem is, közben tanultam 10 évet...
És nem bántam meg, boldogok vagyunk :) Újra ezt tenném, a mai eszemmel is.
Boldog a házasságom, szerelemből házasodtam.
Egész életemben a szívemre hallgattam és sosem bántam meg, mégha sokszor nehezebb is az életem, mint ha az eszem után mentem volna.
Hosszú távon kifizetődő, nekem mindig is az érzelmek számítottak, nem a racionális észérvek, pénz stb.
én csak pénz miatt
érdekházasság volt
de mindketten tudtuk
2 család került így jó kapcsolatba egymással így volt megpecsételve
Szerelmes vagyok a férjembe, de nem olyan lángoló szerelemmel mint egy korábbi páromba. De vele nem tudtunk együtt élni.
Idén lesz a 10. házassági évfordulónk, boldog vagyok és a férjem is.
boldogok vagyunk, szerelemből házasodtunk. a szívemre, és az eszemre is hallgattam, ezért mentem hozzá:) már csak szerelmünk gyümölcsei váratnak magukra...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!