Nem dönthetek már a saját életemről sem?
Fürdéshez készülődtem amikor benyitott anyukám és ezt vágta a fejemhez: "még egyszer meg ne lássam,hogy így leborotválod magad. Minek kell ezt ilyen pucérra borotválni? Mint egy k*rva.. örülj hogy nem kapsz két pofot!" Nem értem:S Miért kell ebből ekkora nagy ügyet csinálni? Szerintem ahhoz semmi köze nincs hogy hol borotválom le magam és mennyire.Ráadásul szinte le is k*rvázott:'( Vagy szerintetek én gondolkozom rosszul?:(
Én 14/L anyukám: 36 éves
Hát őszintén sajnállak anyád miatt. Lehet, hogy ő nem borotválja, de semmi köze hozzá, hogy te mit csinálsz a szőröddel. Én is 14 éves korom óta borotválom magam, anyám sose szólt bele. Az meg, hogy rádnyit a fürdőbe, hát kiakasztó. Egy 14 éves lánynak már van magán szférája, amit tiszteletben kell tartania a szülőnek is.
Én a helyedben megmutatnám neki milyen válaszokat kaptál, hátha akkor kicsit az agyához kap, hogy túlságosan bele akar avatkozni az életedbe.
25/L
u...ez tényleg már magánügy és anyukád meg is érthetné h. miért is...eleinte gondoltam is h. 14 évesen minek,hisz már nincs nyár...,de látom úszol és az tényleg kicsit ciki ha...szóval érted ;)
esetleg kulcsot a fürdőhöz vagy megbeszéled anyukáddal.
Nyugi ezért egyáltalán nem vagy k__va :)
Hümm szerintem is teljesen magánügy. Elvégre még normális indokod is van rá bár arra se lenne szükséged hisz a te tested, őt se zaklatod amikor a lábát gyantázza. :S
DE.
Vannak szülők akik megvadúlnak ha mindenféle pletykákat hallanak olyan korú gyerekekről mint a sajátjuk. És ilyenkor beindul a fantáziájuk.
Nem lehet, hogy azt hiszi van valakid? Mivan ha nem is a szőr a lényeg, hanem hogy talán pasid van akivel nemi életet élsz? Ha nekem mondaná a lányom, hogy ilyen korban nemiélete van hát leesne az állam, lehet ő erre gyanakszik?! Lehet ezért nézegeti az msnt is, keresi a gyanús bizonyítékokat, hogy pasizol-e? Mert ez esetben
nagyon gyorsan ülj le vele beszélgetni s mond el mennyire nincs igaza, úgy nevelt, hogy megbízhat benned s nincs senkid. Talán enyugszik egy időre
1. Ha a fürdöszobában vagy, akkor zárd be az ajtót, egy 14 évesnek már kell ennyi magánterület.
2. Az, hogy borotválod magad nem tartozik másra.
3. Célszerü lenne, ha anyukáddal megbeszélnéd, hogy MIÉRT csinálod - igy divat, zavar a sportban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!