Lebuktattam Életem nagy Szerelmét, de ebből hogyan másszak a legjobban én ki?
Bajban vagyok. Leteszteltem életem párját Akivel 9 éve élek együtt és van egy csodás 3.5 éves lányunk és állítólag babát tervezünk.
Csőbe húztam.
Most mit tegyek???
Nem tudom miért, de az jutott az eszembe, hogy számára ismeretlen számról SMS-ek bombázom péntek óta, hétvégén együtt voltunk szüneteltettem.
Pénteken még azt írta, hogy családja van, igaz vannak problémák, de bízik benne, hogy a kislányunk miatt megoldódik.
Tegnap egész nap válaszolt 5 percen belül, pedig nekem nem szokott (fél vagy 1 napot kell várnom válaszára).
Hétvégén többször is szeretkeztünk.
Éjszaka nem hagyott aludni, címemet kérte, hogy azonnal meg akar ismerni és több SMS-en keresztül, még most is azt írja, hogy szívesen szeretkezne velem, (mint ismeretlennel, mert nincsen fából)!
Ahogy láttam, hogy bedől a csajnak (nekem) kezdtek durvulni sms-eim, de ő csak válaszol és várja a címemet, mert szeretkezne velem.
Rákérdeztem, hogy miért álmos (egész éjjel írt + csörgetgetett) és hazudott bele a telefonba.
Most mit tegyek?
Ti mit tennétek?
Lebukott Életem Nagy Szerelme, akkor ezek szerint másnak is bedőlt már???
Most arra gondoltam, hogy többet nem válaszolok, csak néha megcsörgetem arról a számról, amit nem ismer az ismeretlen helyében.
De ebből mi volna a legjobb kimászási techika, hogy le is buktassam, de ne jöjjön rá, hogy én voltam?!?!?!
Köszönöm a tanácsokat fiúktól-lányoktól is!!!
Szerintem meg ő húzott téged csőbe. Tudja hogy te irogatsz neki.
Először nem válaszolt, mert nem tudta ki az. De utána rájött, nem igaz hogy nem vette észre hogy félrevonulsz és akkor kap sms-t. Ő sem hülye. Csak hiszed hogy nem tudja. Ez az egész visszafele sült el. Jól megszivatott , majd legközelebb nem jut ilyen eszedbe.
"Kedves" Kérdező!
A kommentjeid alapján úgy látom, hogy egyáltalán nem is érdekelnek az itteni válaszok.
Egyszerűen csak arra hajtasz, hogy találj egy barmot, aki asszisztál majd a mocskos kis színjátékodhoz!
Az tényleg jó ötlet, hogy Te várnád azon a helyen és akkor látnád az arcán, hogy gyanította e hogy te voltál vagy sem..
Bizonyítékot akarsz, hogy megcsalt volna-e?
Mi van akkor, ha ő is csak játszik veled?
Nem tagadott le téged, irta a smsben h van családja..tehát itt kiállta a próbát!Ha nem erősködtél volna akkor már rég elfelejtette volna az smsezőt..nem?
Ha találsz is neki egy hölgyet..nem is biztos h bejön neki..
Mert ha végeredmény úgyis az h megbocsátasz neki, akkor miért okoznál magadnak szenvedést?hogy látod, hogy más nővel kavar?
úgy szereted ahogy van nem?
Azt írta, hogy Tatabányán laknak
Írd meg majd, hogyan döntöttél.Szurkolunk neked!!!!
Jelenleg faggatom és rájöttem. Éjjel úgy tudott volna elmenni, hogy most pár hétig sajnos nem vagyunk együtt hétköznap.
Ő térden állva nem fog könyörögni és ígérgetni, mert sajnos nem olyan fajta.
Én folyamatosan becézem, kedves szavakkal dícsérm stb.
Ezeket Tőle a kislányom kapja, én sajnos a kislányunk születése óta nem.
Az én szeretetem nem feleződött, hanem duplázodott felé.
Köszönöm a segítő tanácsokat!!!
Biztosan NEM tudja, hogy én irogatok Neki!!!
Egyből válaszolt.
Nem egy lakáson belül vagyunk.
De nagyon is érdekelnek az itteni válaszok.
Bárcsak én kezdhetném Vele újra...
Lehet, hogy félre érthető volt az az egy sor, de nem csajt keresek és főleg nem itt.
Te melyik megyében laksz és miben tudnál segíteni???
Köszönöm a szurkolást, igazán nagyon kedvesek vagytok!!!
Miert vagy feltekeny a sajat lanyodra ?
Mint irtad megossza a szeretet a lanyoddal es veled , nem bujjik hozzad bujjik a lanyotokhoz stb, ezert azt hitted h megcsal
egy kerdes ha van mas telefon szamod akkor te csaltad meg? mert ezek szerint regebb volt valami azzal a szammal.
Bocs, figyelmetlen voltam, nem láttam, hogy írtad, hogy Tatabányán laktok.
Abban segítettem volna, hogy elmentem volna egy randira vele, mintha én lennék a lány, akivel sms-ezik, és megnéztük volna, hogyan reagál. De messze vagyok tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!