Lebuktattam Életem nagy Szerelmét, de ebből hogyan másszak a legjobban én ki?
Bajban vagyok. Leteszteltem életem párját Akivel 9 éve élek együtt és van egy csodás 3.5 éves lányunk és állítólag babát tervezünk.
Csőbe húztam.
Most mit tegyek???
Nem tudom miért, de az jutott az eszembe, hogy számára ismeretlen számról SMS-ek bombázom péntek óta, hétvégén együtt voltunk szüneteltettem.
Pénteken még azt írta, hogy családja van, igaz vannak problémák, de bízik benne, hogy a kislányunk miatt megoldódik.
Tegnap egész nap válaszolt 5 percen belül, pedig nekem nem szokott (fél vagy 1 napot kell várnom válaszára).
Hétvégén többször is szeretkeztünk.
Éjszaka nem hagyott aludni, címemet kérte, hogy azonnal meg akar ismerni és több SMS-en keresztül, még most is azt írja, hogy szívesen szeretkezne velem, (mint ismeretlennel, mert nincsen fából)!
Ahogy láttam, hogy bedől a csajnak (nekem) kezdtek durvulni sms-eim, de ő csak válaszol és várja a címemet, mert szeretkezne velem.
Rákérdeztem, hogy miért álmos (egész éjjel írt + csörgetgetett) és hazudott bele a telefonba.
Most mit tegyek?
Ti mit tennétek?
Lebukott Életem Nagy Szerelme, akkor ezek szerint másnak is bedőlt már???
Most arra gondoltam, hogy többet nem válaszolok, csak néha megcsörgetem arról a számról, amit nem ismer az ismeretlen helyében.
De ebből mi volna a legjobb kimászási techika, hogy le is buktassam, de ne jöjjön rá, hogy én voltam?!?!?!
Köszönöm a tanácsokat fiúktól-lányoktól is!!!
A megcsalás egy nagyon durva bűn a másikkal szemben:-/
gyakorlatilag ezzelkukába hajítja azokat a szép , közösen eltöltött éveket
Kb. 2 választási lehetőségem van?
Vagy felhívatom egy fickóval és megleckéztetem, hogy mit akart a feleségétől
vagy szerzek Neki egy csajt és pár perccel később megjelenek én is!!!
Vajon melyik jobb???
Az elmúlt években mindig azt mondogatta, hogy "Előtte táncolhatna akár hány meztelen nő, Neki aztán nem kellene"!
De volt életünk során egy méhen belül elhalt ikerterheségem, amikor olyan hideg volt, hogy úgy éreztem van Valakije és rengeteget szenvedtem.
De mivel Ő sokat maszekol, mint autószerelő, nem tudom nyomon követni, hogy merre jár és pénz az nincsen sose.
Sajnos nincsen olyan barátnőm, Aki felvállalná ezt!
Nem tudom mi legyen ezek után???
Köszönöm, ha segítetek!!!
Nem tudom, hogy ezek után hogyan fogok benne megbízni!?
Honnan szerezzek Valakit, Akivel félig meddig lebukna?
Itt van olyan olvasó, Aki Tatabányán ezt vállalná?
Vagy keressek társkeresőből?
Azt nem bírnám ki, ha a találkozáson kívűl csókolóznának.
Párom 68-as születésű, én 79-es vagyok és aki (ír Neki) 28 éves, így 25 és 35 közötti szuper.
A tárkereső oldalról én választanék, én emailezném le a lánnyal, sőt lehet, hogy az volna a legjobb, ha úgy keresném Neki, hogy a lány is tudja, hogy mire kell??????
Vagy fizetnem kell/ene a csajnak, hogy jól viselkedjen?
Én sajnos különleges feleség vagyok, aki mindent le tud nyelni és megbocsájtani SAJNOS, haragszom is magamra ez miatt sajnos.
Valahogyan úgy kell lebuktatnom, hogy ÖRÖKRE elmenjen a kedve a megcsalástól.
Köszönöm és várom a további tanácsokat!!!
Kérdező, itt nem arról van szó, hogy leleplezed-e és hogyan, hanem hogy így vagy úgy, meg tudsz-e neki bocsátani. Tanulni NEM fog a dologból, ezt hinni nem "különlegesség", hanem butaság.
*Nem szeretném, hogy rájöjjön, hogy én voltam,
Ez gerinctelenség. Ezért írták, hogy aljas vagy. Ha már belekezdtél, vállald fel. Ő vállalja a saját tette következményeit, te is vállald a bizalmatlanságot és a tetteidet - csak így lehet új lappal indítani, ha egyáltalán van értelme. (Szerintem nincs, de neked kell dönteni, mert a te életed.)
*Ezek után hogyan bízzak meg benne?
Ezek előtt sem bíztál benne, különben nem kezdtél volna ebbe a veszélyes játékba, így a kérdésnek nem igazán látom értelmét.
*Valahogyan úgy kell/ene lebuktassam, hogy tanuljon belőle!!!
NEM FOG! Ha megbocsátasz neki, pontosan tudni fogja, hogy legközelebb is megteszed. Miért változna, ha neki így jó?
Ha nem bocsátasz meg, lehet, hogy tanul belőle, de annak nem te fogod élvezni az előnyeit, hanem a következő nője. Sajnos ez a szomorú valóság.
*Én arra gondoltam még, hogy felhívatom egy sráccal, Aki számonkéri Tőle, hogy mit akart az Ő feleségétől éjszaka?!
És ennek mi az értelme? Semmi. Ettől te nem leszel boldogabb, hiszen nem változtat a tényeken semmit.
*Minden férfi belement volna?
Nem. A hűség döntés kérdése.
*Randit már tegnap este 22-kor a Párom könyörgött a csajtól, hogy 15 percen belül írja meg a címét és Ő megy is,
Nem éltek együtt? Neked mit mondott volna, hova megy az éjszaka közepén?
Nagy szarban vagy, de sajnos magad másztál bele, nem kellett volna tesztelgetni, hanem ezt az energiát inkább a kapcsolat javítására fordítani (vacsi kettesben, gyerek a nagyinál - ha a kapcsolat múlik rajta, muszáj!!! én se vagyok híve, hogy passzoljuk le a gyereket, de ezen most az ő élete is múlik! stb.).
Szerintem ebből akkor jössz ki a legjobban, ha megpróbálod a magad javára fordítani a dolgot.
Kérdezd meg sms-ben, van-e felesége. (Ha letagad, nincs más választásod, ki kell rúgnod.) Ha azt mondja, igen, faggasd ki, miért csajozik melletted és próbálj változtatni a dolgon (ha elég nyilvánvalóan csinálod, rá fog jönni, hogy tudod). És szakíts sms-ben mielőbb.
Feltéve, hogy meg akarod menteni a házasságodat.
Elozo, nagyon egyetertek Veled!!!
Kerdezo, ha mar belementel ebbe a dologba amit megertek de nem igy kellett volna akkor mar legalabb nyerj rajta. Tedd azt amit az elozo kommentelo irt. Faggasd ki finoman miert csalna meg a feleseget, mi a problema es ezt orvosold es szakits vele mielobb.
Irjal hogyan dontottel.
Egyebkent azt en sem ertem, hogyan tudott volna ejjel elmenni? Ez mar annyira undorito!! Megis mennyire becsul es tisztel Teged?? Es miert irtad azt is, hogy mar nem sokaig fogtok egyutt lakni?
Kicsit magadba is nézhetnél. Nem lehet, hogy ettől a "fantom csajtól" olyanokat is megkapott - becézés, kedves szavak, dícséretek stb. - amit tőled már csak a kislányod kap? Nem lehet, hogy a te szereteted is feleződött felé?
Tisztessségesen megírta, hogy családja van, mégis tovább küzdött érte az "sms lady", hát egyszer eljutott odáig, hogy elgyengült, gratulálok, jól hódítasz smsben. Kérdés, hogy most mire mentél vele, mert jobb nem lett senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!