Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit változtatnál meg a múltban...

Mit változtatnál meg a múltban ha lehetne? Mit bántál meg a legjobban az életed során?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 02:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, talan azt igy most mar felesegkent es anyakent, h nem mentem hozza ahhoz az udvarlomhoz korai 20-as eveimben, aki a csillagokat is lehozta volna nekem az egrol. szerintem mellette ugyanugy karriert futottam volna be, lehet h nem ekkorat, de ugyanakkor az anyasagot is elvezhettem volna, nem ugy mint most. Ezt nagyon banom. csak akkor meg a kotetlensegre vagytam, h utazzak, h vilagot lassak, es ezert eresztettem ot el. ma igy mar oregebb es erett fejjel maskent gondolom.
2011. aug. 30. 05:14
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem irnám alá a hitelfelvételi papirokat és nem vesziteném el a lakásom.
2011. aug. 30. 05:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy rászoktam a cigire, akkor most nem kéne azon agyalni, hogy szokjak le!!!
2011. aug. 30. 06:56
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Beleegyeztem, hogy anyóséknál lakjunk néhány hónapig, amíg nincs kész a ház...:/
2011. aug. 30. 07:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem tanultam rendesen.
2011. aug. 30. 07:20
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Anyósos vagyok.

Te mit változtatnál meg Kedves Kérdező?

2011. aug. 30. 07:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit! Ugyanis nekem ertek a jelenlegi enem, a jelenlegi szeretteim, a jelenlegi kornyezetem. Ezekbol az ertekekbol semmit nem adnek, marpedig ha barmi mashogy lenne, azert a pluszert valamit fel kellene adnom ezek kozul.
2011. aug. 30. 08:17
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
nem hagytam volna ott egy átlagos munkahelyet egy sza.abbért, amivel nagyon megszívtam (vállalkozás), amikor viszont jobban kerestem, jobban figyeltem volna a pénzre. Többet figyeltem volna mamámra, aki már sajnos nincs velünk, és a szüleimmel is többet lennék. Imádom a párom, jó, hogy elköltöztünk, de talán még kibírtam volna egy két évet otthon, hogy utána jobb legyen :D nem nélkülözünk szerencsére, de azért jobb lenne egy kis tartalék:D és jobban figyeltem volna az étkezésre, hogy ne hízzak meg annyira.
2011. aug. 30. 08:46
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... azt hiszem, semmit. Nagyon sok hibát elkövettem, de mindből tanultam. Szeretem, amilyen most vagyok, és nem lennék ilyen, ha ezek a dolgok nem történtek volna meg velem.
2011. aug. 30. 08:52
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy,12 évesen össze jöttem az akkor szerelmemmel és le is feküdtem vele,azt hogy,nem védekeztem és 3 abortuszom volt tőle.Azt hogy nem jártam normálisan általánosba helyette,ittam és gyógyszereztem és rendőrségi ügyeim voltak.Azt hiszem ennyi.Már majdnem kitünő tanuló lettem igaz kicsit megkésve...lesze egy szakmunkásom ahelyett hogy gimit végeztem volna de,azt szokták mondani Ami késik nem múlik.
2011. aug. 30. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!