Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit változtatnál meg a múltban...

Mit változtatnál meg a múltban ha lehetne? Mit bántál meg a legjobban az életed során?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 02:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok de ha mégegyszer végig kellene csinálni a 12-13-14-15 éves kori időszakot megtennem mert, mára nem lennék érett, tapasztalt nő,akivel soha senki nem tud rafináltoskodni,és nem tudnak átb*szni.
2011. aug. 30. 09:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
8 osztályos gimi helyett mégis kimennék Ausztriába tanulni, akkor most ottani érettségim lenne, ott járnék egyetemre és most nem azért kéne hajtanom, mint egy őrült, hogy kimehessek ösztöndíjjal. Minden egyszerűbb lenne, Ausztriában építhetném egyből a jövőm. A másik, hogy nem jönnék össze 1-2 pasival a múltamból, bár részben ők tettek azzá, akivé, mégis szép időszakokat rontottak el. Ezeket így utólag inkább barátkozásra, barátnőkre szánnám. Na igen, meg próbálnék igazi barátságokat kialakítani, mivel csak érdekkapcsolataim vannak, semmi más. :( A családommal meg az egészségemmel meg nincs mit tenni. :/ Talán előbb mennék orvoshoz, hogy kiderüljenek a betegségeim...
2011. aug. 30. 09:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy nem jöttem össze vele,és most mással van pedig annyira szeretem :'/ azt ami az után a csók után történt,és azt hogy elpazaroltam 2 évet ott,ahova nem szerettem járna,az helyett hogy oda mentem volna amit imádok.Bocsi hogy nem fejtem ki de...:/
2011. aug. 30. 09:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Gimi utolsó évében jobban tanultam volna, és akkor most komolyabb dolgot tanulhatnék, jobb iskolában.
2011. aug. 30. 10:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy valaha közel engedtem magamhoz az embereket.

Kivétel nélkül mindegyik kihasznált és mindegyik másképp. Az egyik hazugságokat terjesztett rólam, a másik le akarta fektetni a férjemet, a harmadik lopott, a negyedik anyagilag húzott le sokáig... mint egy szappanopera :(

Ezért inkább már nem is akarok barátokat. Nagyon megbántam, hogy kedves voltam. Csak az a baj, hogy ilyen a természetem, ezért jobb ha mindenkit elkerülök.

2011. aug. 30. 11:55
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Azt, hogy internetezem :D ezt bánom a legjobban!
2011. aug. 30. 12:59
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

Azt, hogy összejöttem egy idióta fiúval 13 évesen, és 14 évesen teherbe estem , mert nem védekeztünk. Sajnálom is, de nem is , mert akkor nem lenne most egy szép 16 éves lányom :-)

31.N

2011. aug. 30. 13:34
 18/20 A kérdező kommentje:
elég érdekes dolgok :) köszi szépen mindenkinek h leírta pusz (L)
2011. aug. 30. 18:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha jobban belegondolok, semmit, életem minden döntése segített valamiben, jobbá, erősebbé tett. Tanulhattam volna jobban, de így is egyetemre járok, imádom amit csinálok, szeretem a barátaimat, tettem csúnya dolgokat, amikért a gyk szent olvasói megköveznének, de akkor nem ismerném a páromat. Szóval minden valamiért történik.
2011. aug. 30. 22:13
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
Jobban belegondolva mégis van, amit megbántam. Azt, hogy rátaláltam erre a hülye oldalra.
2011. aug. 31. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!