Miért üldözöm el azt, akit a legjobban szeretek?
Életemben másodszor vagyok igazán szerelmes, egyszerűen a néhány kis nehézség ellenére is tökéletesnek tartom a kapcsolatunkat a barátommal, 5 hónapja. Mégis, mikor már épp tényleg nagyon jól érezzük magunkat, valami hülyeségért belé kötök h aztán összevesszünk(én vele, ő értetlenkedik). Mintha nem bírnám elviselni h felhőtlenül boldogok vagyunk éppen. Ez mitől van? Azt tudni kell h az előző komolyabb kapcsolatomban nagyon megégettem magam, de ez nem ok arra h elüldözzem őt ezzel a szeszélyes hisztizésemmel. Van aki hasonló, vagy csak van tippje h h szokjam le erről? Amikor ott a helyzet, képtelen vagyok leállni, csak mondom és mondom, utólag meg nem értem mi a francot csináltam. köszönöm
20L
Embereld meg magad és gondolj bele, mennyire fogod verni a fejed a falba, ha nem veszel vissza magadból. Ne törődj bele, hogy ilyen vagy, mert ennek minden emberi kapcsolatod kárát látja majd. Nekem tényleg az segített, hogy belegondoltam, milyen undorító és elviselhetetlen lehetek kívülről nézve, főleg a szerelmem szemében. Nagyon sokat változtam, már nem durranok el olyan sokszor és látványosan.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!