A férjem lánya mindennel engem keres meg, most orvoshoz kéne elvinnem? Finoman hogy beszéljünk az anyjával erről?
16 éves.
Az édesanyja is újraházasodott, lett ott két kisfiú. Ők látványosan jobban vannak szeretve, ezt mondják a nagyszülők, barátok.
Pl. az anyja fél 9-re hordja őket óvodába, a lánynak meg van mondva, hogy járjon biciklivel. Esőben, hóban is. Néptáncol, sokszor van, hogy vinnie kell a viseleteket is magával. Nem egyszer volt, hogy engem hívott 8 előtt kicsivel, hogy el tudnám-e vinni kocsival, mert ömlik az eső és nem tud hogy bemenni. Elmegyek érte, erre látom, hogy a ház előtt mind a két kocsi és mondja, hogy hát anyáék még reggeliznek, nem vitték volna el, vagy csak úgy, hogy az első órára nem ér be.
Mikor szalagszakadása volt, akkor is engem hívott, mert hogy az anyjának mennie kell az óvodába 4-re és hogy nem fog vele ott ülni a váróban estig a kórházban.
Tegnap mondta, hogy szeretne fogamzásgátlót íratni magának, de egyedül fél elmenni az orvoshoz, meg azt sem tudja, kihez kellene, elvinném-e az én orvosomhoz?
Kérdeztem, hogy az anyukája tudja-e ezt, mondta, hogy igen, de annyit mondott neki, hogy kérjen időpontot akkor ő az asszisztenstől, de neki az az orvos így képekről nem szimpatikus.
Ugyanez van, ha fellépésre mennek és ki kell vinni korán a buszhoz. Vagy mikor nyelvvizsgázni kellett mennie.
Úgy vannak vele otthon, hogy ő már nagy, oldja meg az életét, mindennapjait, ahogy szeretné és otthon ne szóljon, ne kérjen segítséget. De közben 16 éves, és közel sincs még a felnőttséghez.
Szívesen segítek neki, nem teher, de szerintem az sem normális hozzáállás egy anyától, hogy az első nőgyógyászati vizsgálatra annyi a reakciója, hogy a kamasz gyereke kérjen időpontot magának és intézze, ahogy szeretné.
En nem olvastam minden valaszt pl. Igy ha nem irja szam szerint akkor passz. Ha meg ram gondolt es te is akkor en pl. Tobb valaszt is irtam es egyikben sem szidtalak csak jeleztem hogy nem kerek az egesz. Ugyanis nem neked kene mindent csinalni es kozvetett informaciokra nem kene tamaszkodnod pl. Becsongetni hogy a lanyat viszed es rakerdezni hogy tenyleg igy van-e hogy tud anyuka errol mert a nagy segitseg amit nyujtasz nehogy a forditotja legyen ha kiderul hogy nem teljesen ugy van netalantan ahogy a lany mondta es beszelni az apjanak kene egyedul az exevel.
Nem irtal tobb infot. Es az infokbol is az derul ki hogy minden amit tudunk kozvetett informacio es nem kozvetlen anyukatol mint a neptanc, es a nogyogyasz. A nyelvvizsgat mar nem is kerdem. En speciel csak segiteni probaltam. De lattam volt aki teged is szidott. En nem tettem. Bar te velem szembe megtetted. Mivel az ertelmezo kepessegemen lovagoltal. De ez sem szamit az szamit hogy tisztazzatok a helyzetet nehogy az legyen hogy anyuka nem is tud errol es a lanya csak mondta hogy persze anyu tudja hogy fogamzasgatlot akar 16 evesen.
És apuka miért nincs a törtŕnrtben? Ez a helyzet mindketto szülő hibája. Ha oviba kell menni 4 re a gyerekekért tenyleg nem tud ketté szakadni az anyja..de az apja hol is volt? Ja biztos dolgozott. Barmilyen hihetetlen másoknak is van munkahelye mégse sz.rja telibe mi van a gyerekkel.
Nem az a baj a korkulonbseggel hogy van, hanem az hogy 24 evesen még nem látod at a helyzetet. A gyerek nem tud senkire sem igazán számítani. Ez a baj. Nem csak az anyjára nem..gondolom azért téged hív mert az apját sem tudja elérni. Sajnalom szegeny.
Ha van eszed kérdező hagyod a p.csába ezt a kapcsolatot.
Bsszus, kérdező, még jó, hogy téged hív a lány, mikor az apja nagy ívben szrik a fejére!
Tárgyalás, meg a nagy lószrt! Apám egyéni vállalkozó, mégis, amikor kórházba kellett vinnie, az aznapi összes munkáját hátradobta, és jött is értem (pedig akkor már elmúltam 18, csak éppen lábra állni nem tudtam), mert SZERET. Ennyi.
Szia! Én két hete voltam magán nőgyógyászati vizsgálaton.
Én 22 vagyok, így nem kellett anyucival vonuljak:D . DE a Papíron amit alá kellett írjak a vizsgálat előtt, ott volt, hogy szülő/gondviselő, aláírása ha még nincs 18 a páciens.
Azt hogy állami ellátásban hogy van, nem tudom. De biztos nem örülnek, ha egy kiskorú egyedül beállít oda, pont azért mert még kiskorú -gyerek cselekedhet önállóan. Meg azért ennyire viszket a p*nája hogy már fogamzásgátlót akar szedni? Várjon még két évet, utána dugjon, addig is jobb ha tanul, vagy ha nem bír magával húzzon a kis srác farkára gumit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!