Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lánya mindennel...

A férjem lánya mindennel engem keres meg, most orvoshoz kéne elvinnem? Finoman hogy beszéljünk az anyjával erről?

Figyelt kérdés

16 éves.

Az édesanyja is újraházasodott, lett ott két kisfiú. Ők látványosan jobban vannak szeretve, ezt mondják a nagyszülők, barátok.

Pl. az anyja fél 9-re hordja őket óvodába, a lánynak meg van mondva, hogy járjon biciklivel. Esőben, hóban is. Néptáncol, sokszor van, hogy vinnie kell a viseleteket is magával. Nem egyszer volt, hogy engem hívott 8 előtt kicsivel, hogy el tudnám-e vinni kocsival, mert ömlik az eső és nem tud hogy bemenni. Elmegyek érte, erre látom, hogy a ház előtt mind a két kocsi és mondja, hogy hát anyáék még reggeliznek, nem vitték volna el, vagy csak úgy, hogy az első órára nem ér be.

Mikor szalagszakadása volt, akkor is engem hívott, mert hogy az anyjának mennie kell az óvodába 4-re és hogy nem fog vele ott ülni a váróban estig a kórházban.

Tegnap mondta, hogy szeretne fogamzásgátlót íratni magának, de egyedül fél elmenni az orvoshoz, meg azt sem tudja, kihez kellene, elvinném-e az én orvosomhoz?

Kérdeztem, hogy az anyukája tudja-e ezt, mondta, hogy igen, de annyit mondott neki, hogy kérjen időpontot akkor ő az asszisztenstől, de neki az az orvos így képekről nem szimpatikus.

Ugyanez van, ha fellépésre mennek és ki kell vinni korán a buszhoz. Vagy mikor nyelvvizsgázni kellett mennie.

Úgy vannak vele otthon, hogy ő már nagy, oldja meg az életét, mindennapjait, ahogy szeretné és otthon ne szóljon, ne kérjen segítséget. De közben 16 éves, és közel sincs még a felnőttséghez.

Szívesen segítek neki, nem teher, de szerintem az sem normális hozzáállás egy anyától, hogy az első nőgyógyászati vizsgálatra annyi a reakciója, hogy a kamasz gyereke kérjen időpontot magának és intézze, ahogy szeretné.

2022. márc. 16. 09:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
90%

16-os: Bárki elkiséheti a gyereket, akár a szomszédasszony vagy a barátnöje anyja vagy akárki!

Nem tudom, honnan szednek az emberek ilyen hülyeségeket, de legalább ne terjesztenének téves dolgokat!

2022. márc. 16. 10:57
 22/105 anonim ***** válasza:
18%
A kérdés itt az hogy az ÁLLÍTÓLAGOS gyerek miért nem az apjához fordul?
2022. márc. 16. 10:58
 23/105 anonim ***** válasza:
73%

20: 22 éves vagyok, két hete voltam magán nőgyőgyásznál. ott a papír egyik felén ott volt, hogy szülő/gondviselő beleegyezése (aláírás), ha a páciens 18 alatt van.

Állami nőgyógyászaton nem tudom.

2022. márc. 16. 10:58
 24/105 anonim ***** válasza:
9%
És ugyebár soha semmiben, különben az új mucus nem fényezhetné magát. És miért is nem merül fel egy pillanatra sem a kérdező mesikéjében az apa szerepe?
2022. márc. 16. 11:00
 25/105 A kérdező kommentje:

Férjem dolgozik. Ha pl. egy tárgyalás közepén van, nem tudja félbehagyni, sőt, a telefonját sem tudja felvenni.

Elmegy itthonról fél 8-kor, hazajön délután 5-kor.

Nem érzem magam "pótanyának", 24 éves vagyok. Szeretem, segítem, ahogy tudom, de nincsenek bennem anyai ösztönök iránta.

Amúgy az anyját védi nagyon, ha pl. a férjem szól valamit itthon, és hallja a gyerek is, azonnal védi, hogy ilyen ne mondjon rá, mert hogy neki mindene, ami van, az az anyjától van és hogy szereti stb.

2022. márc. 16. 11:01
 26/105 A kérdező kommentje:

Miért kell azt állítani, hogy hazudok?!

Nem "új mucus" vagyok, hanem a páromnak a felesége.

Leírtam, hogy a párom sokat dolgozik, sokszor nincs is a városban. Nem tud csak úgy ugrani és segíteni a gyereknek, vinni A-ból B-be.

2022. márc. 16. 11:02
 27/105 anonim ***** válasza:
77%

Én megértelek kérdező. A párod hány éves?

az anyukával kellene beszélni.

2022. márc. 16. 11:04
 28/105 anonim ***** válasza:
12%
Ahha, és ezt csak utólag fűzöd hozzá. És a férjed MINDIG dolgozik amikor a lánynak kéne az apja.... És ja, nem, nem hagyjuk félbe a tárgyalást mikor kórházba kell vinni a gyereket...mesélj még.
2022. márc. 16. 11:04
 29/105 A kérdező kommentje:

3 és fél pipás válaszoló, mi vagy te, valami gyakorikerdesek.hu önkéntes rendőrosztaga?

Mi a fene bajod van?

Nem tudom, voltál-e valaha 16 éves kamaszlány, de segítek: egy ilyen korú gyerek baromira nem az apjához fordul, ha fogamzásgátlót szeretne szedni, vagy nőgyógyászhoz akar elmenni. Mikor szalagszakadása volt, nem én mentem el vele a kórházba. CSAK ENGEM HÍVOTT FEL!

Nem kell kiforgatni minden egyes mondatomat.

2022. márc. 16. 11:05
 30/105 anonim ***** válasza:
76%
És akkor végül ki ment el vele? 23as válaszóló vagyok
2022. márc. 16. 11:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!