A férjem lánya mindennel engem keres meg, most orvoshoz kéne elvinnem? Finoman hogy beszéljünk az anyjával erről?
16 éves.
Az édesanyja is újraházasodott, lett ott két kisfiú. Ők látványosan jobban vannak szeretve, ezt mondják a nagyszülők, barátok.
Pl. az anyja fél 9-re hordja őket óvodába, a lánynak meg van mondva, hogy járjon biciklivel. Esőben, hóban is. Néptáncol, sokszor van, hogy vinnie kell a viseleteket is magával. Nem egyszer volt, hogy engem hívott 8 előtt kicsivel, hogy el tudnám-e vinni kocsival, mert ömlik az eső és nem tud hogy bemenni. Elmegyek érte, erre látom, hogy a ház előtt mind a két kocsi és mondja, hogy hát anyáék még reggeliznek, nem vitték volna el, vagy csak úgy, hogy az első órára nem ér be.
Mikor szalagszakadása volt, akkor is engem hívott, mert hogy az anyjának mennie kell az óvodába 4-re és hogy nem fog vele ott ülni a váróban estig a kórházban.
Tegnap mondta, hogy szeretne fogamzásgátlót íratni magának, de egyedül fél elmenni az orvoshoz, meg azt sem tudja, kihez kellene, elvinném-e az én orvosomhoz?
Kérdeztem, hogy az anyukája tudja-e ezt, mondta, hogy igen, de annyit mondott neki, hogy kérjen időpontot akkor ő az asszisztenstől, de neki az az orvos így képekről nem szimpatikus.
Ugyanez van, ha fellépésre mennek és ki kell vinni korán a buszhoz. Vagy mikor nyelvvizsgázni kellett mennie.
Úgy vannak vele otthon, hogy ő már nagy, oldja meg az életét, mindennapjait, ahogy szeretné és otthon ne szóljon, ne kérjen segítséget. De közben 16 éves, és közel sincs még a felnőttséghez.
Szívesen segítek neki, nem teher, de szerintem az sem normális hozzáállás egy anyától, hogy az első nőgyógyászati vizsgálatra annyi a reakciója, hogy a kamasz gyereke kérjen időpontot magának és intézze, ahogy szeretné.
Fejezd már be.
Nem azt írtam sehol, hogy naponta biciklivel járna a 60 viseletével a biciklivázon.
Hanem hogy az anyjáék azt mondták otthon, hogy oldja meg. És ezért felhív, hogy vigyem már el.
Ennyire egy kotnyeles, értetlen embert...
Szegény... Nincs kire számítania.
Egyébként ha egy apukával jössz össze, ne panadkodj hogy tartotik hozzá egy gyerek is.
24 évesen 42 éves férfival vagy házas, akinek többek közt 16 éves lánya is van?? De jó, hogy ülök!
Azért masszívan buta vagy, ugye tudod? Ilyen családba nem megyünk max látogatóba! Szülni semmiképp se szülj neki, ugyanis le merem fogadni, hogy munka helyett van legalább egy harmadik.. te meg praktikus vagy a 2 félnek, pesztrálhatod a lányukat, mert mindketten csak legyártották. A lány amúgy azért veled van jóban, mert agyilag egy szinten vagytok, azonos korosztály!
Nem fogsz rádöbbenni most, hogy min akadunk mi itt ki, még fiatal vagy, nem vallod be magadnak se, hogy ez kurvára beteg így! Majd úgy 30nál tűnik fel, hogy mit is jelent ez az egész és hogy a legszebb éveidet cseszted el más családjára! Persze a pótlányoddal lehettek jóban, mondom, egy korosztály, tudtok trécselni meg minden!
Nincs harmadik. Bármennyire hihetetlen, nem minden esetben a férj miatt megy tönkre egy házasság... Itt a volt feleség volt a hunyó, aki szeretőt tartott anno.
Sokat dolgozik. Nem egy 8-tól 4-ig tartó munkája van, ennyi a titok.
Boldogok vagyunk, jó a házasságuk, szerintem nem idegenek jóváhagyása kell nekünk.
Mondjuk 24 évesen összeházasodni, egy negyven feletti ürgével,nekem is meredek.
24 évesen velem egykorúval se házasodnék:D.
Legalább sok pénze van? Gondolom,nem minimálbért keres....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!