Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki rettenetesen, boldog a...

Aki rettenetesen, boldog a jelenlegi párjával, az miért cseszteti még mindig a volt férjét? Miért nem tud túllépni?

Figyelt kérdés

Miért nem foglalkozik az új életével? Mi örömet lel abban, hogy a másik boldogságát fikázza? Mi köze hozzá? Miért irigykedik, ha ő már sokkal boldogabb, mint valaha is volt?

Három éve vagyok együtt a férjemmel,enmrég házasodtunk össze.

Van egy csököttagyú exfelesége,akitől azért vált el,mert belémszeretett.

Nem házasságnak indult a kapcsolatunk,tudtam hogy nős,nekem nem volt senkim,Ő pedig vágyott a törődésre,amit a drágalátos feleségétől semmilyen formában nem kapott meg már hosszú ideje.Aztán mégis egymásba habarodtunk,lett ám nagy szerelem meg ilyenek.Lebuktunk,elvált,házasok vagyunk,van egy gyönyörű kisfiunk!

Az ex is megtalálta álmai pasiját,állítólag sokkal boldogabb,mint a férjem mellett valaha is volt,mégis velünk van elfoglalva állandóan...

Kapja férjem a nyomdafestéket nem tűrő sms-eket,iwiw üzenőfala a mi pocskondiázásunktól zeng,önhatalmúlag szabályozza a láthatást,hazudozik,terjeszti a hülyeségeit,stb.

Közben meg egy álszent nyomorult,aki azt hiszi,hogy ő dirigál,hogy azt csinál amit akar,meg úgy aláz minket ahogy csak kedve tartja,mert ő a szegény megcsalt feleség;hozzátenném ezek mellett lusta,önző,mocskosszájú,képmutató,sunyi,számító ostoba dög!

Remélem valamilyen úton eljut hozzá is ez a kérdés,hátha tudna rá érdemleges választ adni...Bár ez utóbbit kétlem,mert elég birka!

2010. szept. 12. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:
Hát hogy szereti-e....a gyerekelmondása alapján a pasi nem is tud az anyja dolgairól,mert őt csak az érdekli,hogy legyen hova hazamennie,kapjon kaját,meg tiszta ruhát....fene nagy szerelem lehet...
2010. szept. 12. 21:50
 62/64 anonim ***** válasza:
79%
Ez a kedvenc mondatom, ami kivétel nélkül minden "harmadik" mottója: annyi a bűnöm, hogy beleszerettem egy nős emberbe... Jajj, szegénykém, csak úgy meglátta és hopp, máris szerelmes lett. Minek kezdtél el az elején randizgatni egy nős férfival, miért feküdtél alá akkor, amikor még nem voltál szerelmes? Eszedbe sem jutott, hogy mennyi -fölösleges- szenvedést okozol ezzel? A szerelem nem egy varázsige, amit kimondva rögtön felmentést kapsz... Mikor vetkőztetted a szerelmedet, átfutott a kis fejecskéden, hogy az a gonosz szemét felesége mosta-vasalta az ingét? Miközben te a péniszét bűvölted, az asszony éppen vacsorát főzött, vagy a leckeírásban segített? Minden óra, amit veled töltött szeretkezéssel, azt a családjától vonta el..? TÉNYLEG nem érted, mi baja van veled az exfeleségnek?!
2010. szept. 13. 00:27
 63/64 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező! Bármilyen hozzászólásra, ami téged kritikával illetett azt válaszoltad: dicsérgessük csak az exet! Pedig pusztán rólad volt szó, a tettedet és a mostani viselkedésedet helytelenítettük.

Lehetnél bölcsebb. És ne legyen üldözési mániád: ha a te viselkedésedet tartjuk-ebben a helyzetben- negatívnak, akkor nem kell azonnal a volt feleségre mutogatnod.

Felhúztál magad köré egy egy jó erős páncélt, és arról lepattan minden kritika, beszélhetünk/írhatunk itt neked. Ami jogos az is... Ez neked se tesz jót, hidd el. Ezért nem érted mások hozzáállását. Ugyanis először neked kéne változnod ahhoz, hogy ezt mástól is elvárhasd!

2010. szept. 13. 12:27
 64/64 A kérdező kommentje:

Az nem mottó,hanem tény

Nem azt mondtam,hogy dicsérjétek,hanem hogy védjétek nyugodtan.Az a szegény asszony se nem vasalt,se nem főzött,de ezeket úgyis hiába mondom.

Egy szemét vagyok,mert kihasználtam a kínálkozó alkalmat,a férjem is szemét,mert nem savanyodott be az idilli otthonban és családi légkörben...De ezen már úgysem tudunk változtatni,és ha lehetne sem tennénk!

Nem is a múltra kértem a kritikákat.

Tudjátok mit?Ne is írjon többet senki.Semmi értelme.Tegnap kidühöngtem magam,mostantól megint hidegen hagy egy darabig az álszent képmutatása...

De a véleményem nem változott.

Várom,hogy a rendőrséggel megyünk-e valamire,remélem a feljelentés kicsit helyreteszi a fejét!

Köszönöm a válaszokat,a minősítéseket,a kritikákat.

És figyeljetek nagyon a férjetekre,vigyázzatok rájuk,szeressétek őket nagyon,ne érezzék elhanyagolva magukat,mert nem én vagyok az egyetlen,aki képes beleszeretni egy nős pasiba :)

Sziasztok

2010. szept. 13. 13:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!