Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki rettenetesen, boldog a...

Aki rettenetesen, boldog a jelenlegi párjával, az miért cseszteti még mindig a volt férjét? Miért nem tud túllépni?

Figyelt kérdés

Miért nem foglalkozik az új életével? Mi örömet lel abban, hogy a másik boldogságát fikázza? Mi köze hozzá? Miért irigykedik, ha ő már sokkal boldogabb, mint valaha is volt?

Három éve vagyok együtt a férjemmel,enmrég házasodtunk össze.

Van egy csököttagyú exfelesége,akitől azért vált el,mert belémszeretett.

Nem házasságnak indult a kapcsolatunk,tudtam hogy nős,nekem nem volt senkim,Ő pedig vágyott a törődésre,amit a drágalátos feleségétől semmilyen formában nem kapott meg már hosszú ideje.Aztán mégis egymásba habarodtunk,lett ám nagy szerelem meg ilyenek.Lebuktunk,elvált,házasok vagyunk,van egy gyönyörű kisfiunk!

Az ex is megtalálta álmai pasiját,állítólag sokkal boldogabb,mint a férjem mellett valaha is volt,mégis velünk van elfoglalva állandóan...

Kapja férjem a nyomdafestéket nem tűrő sms-eket,iwiw üzenőfala a mi pocskondiázásunktól zeng,önhatalmúlag szabályozza a láthatást,hazudozik,terjeszti a hülyeségeit,stb.

Közben meg egy álszent nyomorult,aki azt hiszi,hogy ő dirigál,hogy azt csinál amit akar,meg úgy aláz minket ahogy csak kedve tartja,mert ő a szegény megcsalt feleség;hozzátenném ezek mellett lusta,önző,mocskosszájú,képmutató,sunyi,számító ostoba dög!

Remélem valamilyen úton eljut hozzá is ez a kérdés,hátha tudna rá érdemleges választ adni...Bár ez utóbbit kétlem,mert elég birka!

2010. szept. 12. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
56%

"Mellesleg csak az a hibás,aki ágybabújik más férjével?Az nem hibás,aki nem bújik ágyba a saját férjével??"

aztaaaaa...ez nem semmi..remélem nem ez az elved!!!

ha valaki nem bújik ágyba a férjével,mi a megoldás????feküdjünk le vele mi ....ÖCSÉÉÉM

2010. szept. 12. 20:18
 52/64 A kérdező kommentje:
Nem ez az elvem.
2010. szept. 12. 20:22
 53/64 A kérdező kommentje:
Egyébként öröm látni ennyi jó erkölcsű,feddhetetlen nő véleményét a törtető szaj*hákról :)
2010. szept. 12. 20:26
 54/64 anonim ***** válasza:
92%

"védjétek azt a szegény nőt,megérdemli.Legalábbis szerintetek" - azért védjük, mert ellenszeves mértékben támadod. Még az is lehet, hogy igazad van, de abban már semmiképpen, ahogy ezt tálalod. Minden kommentedben ráragasztottál valami elítélő címkét, még csak meg sem próbáltad az ő fejével végiggondolni az elmúlt idő történéseit. Egy szikra megértést sem érezni a hozzászólásaidból, ellenségességet, indulatot annál inkább.

Ilyenkor mit vársz? Hogy még mi is melléd -ne kerülgessük a tényeket, a férjet elcsábító nő- mellé állunk?

2010. szept. 12. 20:30
 55/64 anonim ***** válasza:
43%
Azt nem tudom miért álltatok bármelyikőjük mellé. Miért nem mondtátok el egyszerűen vagy általánosságban a véleményeteket? Megvédtetek valakit, akit nem is ismertek, csak olvastatok róla pár sort. Ugyanúgy megtámadtátok a kérdezőt is, holott belőle is ennyit láttatok.
2010. szept. 12. 20:32
 56/64 anonim ***** válasza:
53%
Általánosságban kifejtve is elítélem, ha valaki ócsárolja a volt feleséget, akinek elszerette a férjét.
2010. szept. 12. 20:38
 57/64 anonim ***** válasza:
50%
Na pont ezaz, hogy ezt nem tudhatod. Lehet, hogy más lenne a véleményetek ha az egész sztorit ismernétek.
2010. szept. 12. 20:40
 58/64 anonim ***** válasza:
82%
Ennyi erővel egy kérdésre se érdemes itt válaszolni, mert valamennyit egy ember teszi fel...azaz egy oldaláról ismerjük meg a történetet!!!
2010. szept. 12. 20:42
 59/64 A kérdező kommentje:

"Egy szikra megértést sem érezni a hozzászólásaidból, ellenségességet, indulatot annál inkább."

Tudod,már elfogyott a megértés,nagyon sokat tűrtünk már eddig is neki,a gyerek miatt.

Az ellenségesség pedig az,amit ő kiharcolt magának.

Nem fogok jópofizni olyannal,aki mindennek elhord,akár jogosan,akár nem.Ez a nő az aminek leírtam.

Én sem vagyok szent,a legnagyobb bűnöm az,hogy beleszerettem egy nős pasiba,de minden nehézség és akadály,és idegbaj ellenére sem bántam meg egyetlen másodpercet sem!Ez legalább valódi érzelem,nem úgy mint az amit ő mutat kifelé...akinek csak azért van pasija,hogy megtudja mutatni a volt férjének...szánalmas

2010. szept. 12. 21:06
 60/64 anonim ***** válasza:
93%

Megértem az exét, mert tele van haraggal, hogy át lett verve, viszont eltelt 3 év, nem ártana, ha csillapodna ez az érzés. Főleg, ha van valakije, akit szeret, nem tudom, hogy bírja elviselni az új hapsi, hogy álladnóan az exével van elfoglalva. Nekem rosszl esne, mert akkor nem zárta le az egészet magában és nem is igazán szeretne engem, ha ilyen lenne. Megértem, hogy nehéz lezárni, de akkor ne kezdjen kapcsolatot, mindenkit átver vele.

Nem volt szép, hogy előbb nem a válás volt, de már megtörtént, ezen nem lehet segíteni.

Sajna nem tudsz mit tenni, mert van közös gyerek. Neten blokkolod, amit lehet és nem fontos, próbáljátok meg a legkevesebb kapcsolatot tartani vele.

Nem érdekel, ha most lepontoztok, mert kicsit a kérdező mellé állok, én is az előbb lezárás híve vagyok, utána kapcsolat, de most nem ezen kéne lovagolni. (és az én páromra nemfog rámászni, mert nincs szakadék közöttünk)

2010. szept. 12. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!