Aki rettenetesen, boldog a jelenlegi párjával, az miért cseszteti még mindig a volt férjét? Miért nem tud túllépni?
Miért nem foglalkozik az új életével? Mi örömet lel abban, hogy a másik boldogságát fikázza? Mi köze hozzá? Miért irigykedik, ha ő már sokkal boldogabb, mint valaha is volt?
Három éve vagyok együtt a férjemmel,enmrég házasodtunk össze.
Van egy csököttagyú exfelesége,akitől azért vált el,mert belémszeretett.
Nem házasságnak indult a kapcsolatunk,tudtam hogy nős,nekem nem volt senkim,Ő pedig vágyott a törődésre,amit a drágalátos feleségétől semmilyen formában nem kapott meg már hosszú ideje.Aztán mégis egymásba habarodtunk,lett ám nagy szerelem meg ilyenek.Lebuktunk,elvált,házasok vagyunk,van egy gyönyörű kisfiunk!
Az ex is megtalálta álmai pasiját,állítólag sokkal boldogabb,mint a férjem mellett valaha is volt,mégis velünk van elfoglalva állandóan...
Kapja férjem a nyomdafestéket nem tűrő sms-eket,iwiw üzenőfala a mi pocskondiázásunktól zeng,önhatalmúlag szabályozza a láthatást,hazudozik,terjeszti a hülyeségeit,stb.
Közben meg egy álszent nyomorult,aki azt hiszi,hogy ő dirigál,hogy azt csinál amit akar,meg úgy aláz minket ahogy csak kedve tartja,mert ő a szegény megcsalt feleség;hozzátenném ezek mellett lusta,önző,mocskosszájú,képmutató,sunyi,számító ostoba dög!
Remélem valamilyen úton eljut hozzá is ez a kérdés,hátha tudna rá érdemleges választ adni...Bár ez utóbbit kétlem,mert elég birka!
Szarba döngölni a fejét. Én is ezt csinálnám, ha kikészítené a családomat egy ilyen ribi! Attól, hogy új élete van, még lehet egy destruktív, feszültséglevezető hobbija. Legyalább nem az ártatlan családján tölti ki!
Nem mindegy nektek, hogy mennyi mocsok ragad még rátok?
Akkor összegezzük:
én egy szaralak vagyok,a férjem egy szaralak,a volt feleség pedig szegény ártatlan sértett.
Nem is jellemezném a dolgot....
A.) Nagyon jól látod a helyzetet! Hol itt a probléma?
B.) Nem is értem, hogy lehet valaki ilyen szemét, hogy miután segítettél kielégíteni a férjét, megszabadítottad a gyerekedet az apjuktól és így lehetősége nyílt a boldogságra egy új kan mellettt, ő mégis titeket csesztet, bánt és mindenféle mocskosságot művel, emellett áldozatnak állítja be magát! Hálátlan!
Válassz ízlésed és szinted szerint!
Ha jól figyeltél, senki nem mondta a volt feleségre, hogy ártatlan bárányka. (Biztos jócskán benne volt ő is a házassága tökremenetelében.) Viszont lehetősége sem volt rendezni a kapcsolatát a férjével, mert jöttél te és vitted őt. Ezen pedig nehezen teszi túl magát az ember! Te sem tudnád könnyedén, csak most a másik oldalon állsz.
Gusztustalan, mennyi leszóló, lesajnáló kifejezést sorolsz fel az exre. Azért mert kapálózik és rosszallását fejezi ki a házassága összeomlása miatt? Ez pusztán emberi gyengeség, ami érthető. A tiéd már kevésbé, mert sokkal szimpatikusabb volna, ha elismernétek a férjeddel együtt, hogy ti voltatok, akik átvágtátok őt. Lehet, ha egyszer ez a mondat elhangozna előtte, talán meg is tudna bocsátani nektek és beindulna a normális "egymás mellett élés". Ha van gyerek az előző házasságból, akkor muszáj, különben ők isszák meg a levét a felnőttek infantilis viselkedésének.
Ha nem velem,megcsalja mással,ahogy tette előtte is...
És érdekesnk tartom,hogy az az értékes ember,aki magasról tesz a férjére,a háztartásra,csak és kizárólag saját magával foglalkozik,nem tesz semmit a házasságáért,stb.Tényleg élete végéig ki kellett volna tartania mellete a férjemnek?Na ne röhögtessetek!:)
Kíváncsi lennék,hány férj tűr el hasonlókat és meddig.....
Szia! Nem tudom miért csinálja, az én szívemben valahogy a boldogság egyenlő a megbocsátással is. Úgy érezném,hogy a sors akarta így és mostmár boldog vagyok, és mivel ő a gyerekem apja remélem ő is boldog. Az én reakcióm ez, és keresztanyukám is így reagált, amikor a férje szinte szóról szóra ugyanezt csinálta, amit a te párod. A mai napig jó barátságban vannak.
A válaszolóknak pedig üzenem: Nem ő szedte szét a családot, az a család szétment volna. Egy jól működő családban félrelépés nincs! Ha nem vele, akkor mással történik meg. Inkább örülni kell, hogy vele történt meg először és sikerült a férjnek is és neki is megtalálni a boldogságot, illetve a volt feleségnek is, ha már egymás mellett nem működött a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!