Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki rettenetesen, boldog a...

Aki rettenetesen, boldog a jelenlegi párjával, az miért cseszteti még mindig a volt férjét? Miért nem tud túllépni?

Figyelt kérdés

Miért nem foglalkozik az új életével? Mi örömet lel abban, hogy a másik boldogságát fikázza? Mi köze hozzá? Miért irigykedik, ha ő már sokkal boldogabb, mint valaha is volt?

Három éve vagyok együtt a férjemmel,enmrég házasodtunk össze.

Van egy csököttagyú exfelesége,akitől azért vált el,mert belémszeretett.

Nem házasságnak indult a kapcsolatunk,tudtam hogy nős,nekem nem volt senkim,Ő pedig vágyott a törődésre,amit a drágalátos feleségétől semmilyen formában nem kapott meg már hosszú ideje.Aztán mégis egymásba habarodtunk,lett ám nagy szerelem meg ilyenek.Lebuktunk,elvált,házasok vagyunk,van egy gyönyörű kisfiunk!

Az ex is megtalálta álmai pasiját,állítólag sokkal boldogabb,mint a férjem mellett valaha is volt,mégis velünk van elfoglalva állandóan...

Kapja férjem a nyomdafestéket nem tűrő sms-eket,iwiw üzenőfala a mi pocskondiázásunktól zeng,önhatalmúlag szabályozza a láthatást,hazudozik,terjeszti a hülyeségeit,stb.

Közben meg egy álszent nyomorult,aki azt hiszi,hogy ő dirigál,hogy azt csinál amit akar,meg úgy aláz minket ahogy csak kedve tartja,mert ő a szegény megcsalt feleség;hozzátenném ezek mellett lusta,önző,mocskosszájú,képmutató,sunyi,számító ostoba dög!

Remélem valamilyen úton eljut hozzá is ez a kérdés,hátha tudna rá érdemleges választ adni...Bár ez utóbbit kétlem,mert elég birka!

2010. szept. 12. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
69%

Te viszont tetőtől-talpig úrinő vagy!

Nem is értem a volt feleséget!

2010. szept. 12. 17:38
 2/64 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Nem irigyellek benneteket...tudom hogy nehéz, de én megpróbálnék vele nem foglalkozni. Nem válaszolni az sms-ekre, email-ekre, iwiw üzenőfalról kitörölni a bejegyzéseit, ha hív nem venni fel, stb. Aztán egy idő után vagy beleun, de ha nem, akkor szépen megőrizném az üzeneteit és besétálnék a rendőrségre feljelenteni zaklatásért. Akkor talál leállna. Kegyetlen mód, de ha másképp nem megy, sajnos meg kell tenni.

Kitartás!

2010. szept. 12. 17:39
 3/64 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagy könnyü helyzetben,de hidd el biztosan a megcsalt feleségnek sem könnyü megemésztenie,hogy a férje tudtàn kivül csalta.Ezért nem jó nõs emberrel kikezdeni, mert az exek életük végéig el fogjàk kisérni.
2010. szept. 12. 17:44
 4/64 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem állítottam,hogy én úrinő lennék,de én nem is zaklatom őt...nehogy már még őt sajnáljam,mert egy megkeseredett némber!Legyen boldog a párjával

A feljelentést pedig már megtettük,várjuk a rendőrség reakcióját

2010. szept. 12. 17:44
 5/64 anonim ***** válasza:
77%
Ez így szép és kerek! Gratulálok a boldog családodhoz!
2010. szept. 12. 17:45
 6/64 anonim ***** válasza:
89%

Erre akkor kellett volna gondolnod, mikor kikezdtél egy nős emberrel és szétszedtél egy családot.

Ha a férjed nem volt boldog, akkor mért nem vált el és utána keresett volna barátnőt magának.

Nehogy már csak te legyél a sértett fél!

2010. szept. 12. 17:48
 7/64 anonim ***** válasza:
79%
Szegény férjed, majd ápolgathatod mikor visszakapja az élettől amit a feleségével tett. És fogalmatok sem lesz róla, hogy miért bünteti így a sors. Na, akkor fogja úgy érezni a volt feleség, hogy ezért váltak el az útjaik, hogy ne neki kelljen almolni egy ilyen tisztességes embert.
2010. szept. 12. 17:49
 8/64 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg nem tudsz választ találni saját magadban, az általad feltett kérdésekre..?
2010. szept. 12. 17:49
 9/64 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem. Pedig te csak segítettél boldoggá tenni a férjét! Biztos jó és odaadó anya leszel. (Csak a lányaid haza ne vigyék az udvarlóikat!)
2010. szept. 12. 17:51
 10/64 A kérdező kommentje:

Akkor azért mert a férjem felcserélte a sorrendet,máris a volt feleségnek van igaza?

Nem a megcsalásról van már itt szó,hanem hogy ha ő BOLDOG A JELENLEGI PÁRJÁVAL,AKKOR MIT AKAR MÉG ATTÓL A SZAR EMBERTŐL,AKI ŐT ALJAS MÓDON MEGCSALTA???

2010. szept. 12. 17:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!