Aki rettenetesen, boldog a jelenlegi párjával, az miért cseszteti még mindig a volt férjét? Miért nem tud túllépni?
Miért nem foglalkozik az új életével? Mi örömet lel abban, hogy a másik boldogságát fikázza? Mi köze hozzá? Miért irigykedik, ha ő már sokkal boldogabb, mint valaha is volt?
Három éve vagyok együtt a férjemmel,enmrég házasodtunk össze.
Van egy csököttagyú exfelesége,akitől azért vált el,mert belémszeretett.
Nem házasságnak indult a kapcsolatunk,tudtam hogy nős,nekem nem volt senkim,Ő pedig vágyott a törődésre,amit a drágalátos feleségétől semmilyen formában nem kapott meg már hosszú ideje.Aztán mégis egymásba habarodtunk,lett ám nagy szerelem meg ilyenek.Lebuktunk,elvált,házasok vagyunk,van egy gyönyörű kisfiunk!
Az ex is megtalálta álmai pasiját,állítólag sokkal boldogabb,mint a férjem mellett valaha is volt,mégis velünk van elfoglalva állandóan...
Kapja férjem a nyomdafestéket nem tűrő sms-eket,iwiw üzenőfala a mi pocskondiázásunktól zeng,önhatalmúlag szabályozza a láthatást,hazudozik,terjeszti a hülyeségeit,stb.
Közben meg egy álszent nyomorult,aki azt hiszi,hogy ő dirigál,hogy azt csinál amit akar,meg úgy aláz minket ahogy csak kedve tartja,mert ő a szegény megcsalt feleség;hozzátenném ezek mellett lusta,önző,mocskosszájú,képmutató,sunyi,számító ostoba dög!
Remélem valamilyen úton eljut hozzá is ez a kérdés,hátha tudna rá érdemleges választ adni...Bár ez utóbbit kétlem,mert elég birka!
Te viszont tetőtől-talpig úrinő vagy!
Nem is értem a volt feleséget!
Szia!
Nem irigyellek benneteket...tudom hogy nehéz, de én megpróbálnék vele nem foglalkozni. Nem válaszolni az sms-ekre, email-ekre, iwiw üzenőfalról kitörölni a bejegyzéseit, ha hív nem venni fel, stb. Aztán egy idő után vagy beleun, de ha nem, akkor szépen megőrizném az üzeneteit és besétálnék a rendőrségre feljelenteni zaklatásért. Akkor talál leállna. Kegyetlen mód, de ha másképp nem megy, sajnos meg kell tenni.
Kitartás!
Egy szóval sem állítottam,hogy én úrinő lennék,de én nem is zaklatom őt...nehogy már még őt sajnáljam,mert egy megkeseredett némber!Legyen boldog a párjával
A feljelentést pedig már megtettük,várjuk a rendőrség reakcióját
Erre akkor kellett volna gondolnod, mikor kikezdtél egy nős emberrel és szétszedtél egy családot.
Ha a férjed nem volt boldog, akkor mért nem vált el és utána keresett volna barátnőt magának.
Nehogy már csak te legyél a sértett fél!
Akkor azért mert a férjem felcserélte a sorrendet,máris a volt feleségnek van igaza?
Nem a megcsalásról van már itt szó,hanem hogy ha ő BOLDOG A JELENLEGI PÁRJÁVAL,AKKOR MIT AKAR MÉG ATTÓL A SZAR EMBERTŐL,AKI ŐT ALJAS MÓDON MEGCSALTA???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!