Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki rettenetesen, boldog a...

Aki rettenetesen, boldog a jelenlegi párjával, az miért cseszteti még mindig a volt férjét? Miért nem tud túllépni?

Figyelt kérdés

Miért nem foglalkozik az új életével? Mi örömet lel abban, hogy a másik boldogságát fikázza? Mi köze hozzá? Miért irigykedik, ha ő már sokkal boldogabb, mint valaha is volt?

Három éve vagyok együtt a férjemmel,enmrég házasodtunk össze.

Van egy csököttagyú exfelesége,akitől azért vált el,mert belémszeretett.

Nem házasságnak indult a kapcsolatunk,tudtam hogy nős,nekem nem volt senkim,Ő pedig vágyott a törődésre,amit a drágalátos feleségétől semmilyen formában nem kapott meg már hosszú ideje.Aztán mégis egymásba habarodtunk,lett ám nagy szerelem meg ilyenek.Lebuktunk,elvált,házasok vagyunk,van egy gyönyörű kisfiunk!

Az ex is megtalálta álmai pasiját,állítólag sokkal boldogabb,mint a férjem mellett valaha is volt,mégis velünk van elfoglalva állandóan...

Kapja férjem a nyomdafestéket nem tűrő sms-eket,iwiw üzenőfala a mi pocskondiázásunktól zeng,önhatalmúlag szabályozza a láthatást,hazudozik,terjeszti a hülyeségeit,stb.

Közben meg egy álszent nyomorult,aki azt hiszi,hogy ő dirigál,hogy azt csinál amit akar,meg úgy aláz minket ahogy csak kedve tartja,mert ő a szegény megcsalt feleség;hozzátenném ezek mellett lusta,önző,mocskosszájú,képmutató,sunyi,számító ostoba dög!

Remélem valamilyen úton eljut hozzá is ez a kérdés,hátha tudna rá érdemleges választ adni...Bár ez utóbbit kétlem,mert elég birka!

2010. szept. 12. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
51%
Én sem a szexre gondoltam elsődlegesen, nem csak az hiányozhat egy kapcsolatból. Ott van a törődés. Szex nélkül kibírja az ember, de normális emberi törődésre mindenkinek szüksége van. Nem csak szexszel lehet valakit megcsalni, hanem érzelmekkel is.
2010. szept. 12. 19:16
 42/64 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta sor, így maradtál ember! Nem az új kapcsolatok ellen vagyok, hanem a másik ember megalázása, megtiprása ellen.
2010. szept. 12. 19:17
 43/64 anonim ***** válasza:
100%
19:13-nak írtam az előzőt.
2010. szept. 12. 19:19
 44/64 anonim ***** válasza:
90%

"normális emberi törődésre mindenkinek szüksége van" -ez is igaz, de olyan érzésem van, mintha direkt nem akarnád megérteni, hogy miről beszélünk!

Szerinted lopott, titkos kapcsolatban -miközben a párodat szándékosan átvágod, becsapod, megcsalod és arra vársz, mikor hagyhatod el- kapsz valódi törődést? Olyat, amire igazán szükséged van? Ááááááá, ez önáltatás.

Van egy ismerősöm. Valahogy így gondolkodik: mindenkiből kihúzza azt a hasznot, amit csak tud, szemrebbenés nélkül átvágja a pasijait, egyszerre általában ketten vannak, mert egyik menőben, a másik már jövőben, szóval nagy biztonsági játékos. És NEM ÉRTI, miért nincs egy rendes férfi mellette...! Csalással, átvágással, hogy a fenébe lehetne egyenes, őszinte embert találni?! Ideig-óráig.

2010. szept. 12. 19:36
 45/64 anonim ***** válasza:
21%
Te nem érted én miről beszélek. Nem az olyan helyzetekről, ahol csak ez hiányzik és meg lehetne beszélni, meg lehetne oldani,hanem a menthetetlen esetekről, ahol esély sincs arra, hogy az a házasság működjön. Szerintem ilyenkor baromi mindegy az, hogy most elköveted-e a megcsalás vétségét vagy nem, a házasságodnak már úgyis mindegy, egyszerűen nem akarsz vagyont felezni, vagy nem akarsz hétvégi apuka/anyuka lenni. Furcsa, de én ezt meg tudom érteni. Váláskor minden fele fele arányban oszlik, nem érdekel senkit az sem, ha az egyik fél 20-szor annyit keresett mint a másik és gyakorlatilag tőle van minden. Az amit te meséltél tényleg önáltatás, de szerintem ott tudja is az illető, hogy ezekből a kapcsolatokból semmi nem lesz. Ha viszont keresel valakit, nem tartalékolsz, akkor úgy már mindjárt más a helyzet. Én soha nem csaltam meg senkit, szóval gyakorlati tapasztalatom nincs, csak láttam már ilyenre példát és ott a megcsalt fél volt az, aki ezerszer inkább elítélendő volt, mint az, aki megcsalta. Ilyen is létezik.
2010. szept. 12. 19:39
 46/64 anonim ***** válasza:
64%
19:39 Neked valami nagyon nem kerek!
2010. szept. 12. 19:48
 47/64 anonim ***** válasza:
26%
Hát, ahogy gondolod, ez az én véleményem, nem kell egyetértenie senkinek, ha nem akar, én csak elmeséltem azt, amit a saját szememmel láttam, nem várom el, hogy mindenki egyformán gondolkodjon.
2010. szept. 12. 19:50
 48/64 anonim ***** válasza:
73%

Aha, szóval a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon.

És szerinted van ilyen? Szerintem nincs. Csak megalkuvó, őszintétlen, mindenképpen jól járni akaró emberek, akik se az anyagiakat, se a kényelmüket nem hajlandóak feláldozni a helyzet tisztázására. Inkább sunyítanak. Lelkük rajta!

2010. szept. 12. 20:02
 49/64 anonim ***** válasza:
51%
Hát, én láttam ilyet, fogalmam sincs mennyire gyakori, csak annak válaszolónak a hozzászólására reagáltam, aki a padra menésről írt, onnan jutott eszembe. Szóval szerintem ilyen van, de az is biztos, hogy nem mindenkivel van így. Asszem volt itt egy kérdés még nagyon régen, egy olyan férfi írta, aki csalja a feleségét és ő leírta a sztoriját, megpróbálom előkeríteni, ebbe a témába vág, érdemes elolvasni.
2010. szept. 12. 20:04
 50/64 A kérdező kommentje:

Úgy látom egy-két kivételtől eltekintve eléggé egyöntetű válaszok születtek,de sajnálom azért,hogy nem ismeritek személyesen a résztvevőket,közületek sokak száját hagyná el egy bocs...

Előző megjegyzésekre reagálva:nem megesett szerető vagyok,már elváltak,mire a tervezett baba összejött.

A kígyót-békát kiabálásról annyit,hogy hihetetlen vagy sem,a mai az első konkrét eset itt,a gyakorin.Nálunk ez az ex hobbija,de a mai események kihozták belőlem.Én legalább nem a közös ismerőseink előtt alázom,úgysem ismeritek,de ha mégis,akár át is adhatjátok neki a fenti jelzőket...

Nem kell félreérteni,nem magyarázkodok a kemény szavak miatt...

Aki azt írta,hogy nem éltem velük,nem tudhatom,hogy igazak-e az állítások,annak üzenem,igaza van,de nem is mondtam,hogy mindent a férjemtől tudok...

Kár is tovább ragozni,védjétek azt a szegény nőt,megérdemli.Legalábbis szerintetek.

2010. szept. 12. 20:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!