Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki rettenetesen, boldog a...

Aki rettenetesen, boldog a jelenlegi párjával, az miért cseszteti még mindig a volt férjét? Miért nem tud túllépni?

Figyelt kérdés

Miért nem foglalkozik az új életével? Mi örömet lel abban, hogy a másik boldogságát fikázza? Mi köze hozzá? Miért irigykedik, ha ő már sokkal boldogabb, mint valaha is volt?

Három éve vagyok együtt a férjemmel,enmrég házasodtunk össze.

Van egy csököttagyú exfelesége,akitől azért vált el,mert belémszeretett.

Nem házasságnak indult a kapcsolatunk,tudtam hogy nős,nekem nem volt senkim,Ő pedig vágyott a törődésre,amit a drágalátos feleségétől semmilyen formában nem kapott meg már hosszú ideje.Aztán mégis egymásba habarodtunk,lett ám nagy szerelem meg ilyenek.Lebuktunk,elvált,házasok vagyunk,van egy gyönyörű kisfiunk!

Az ex is megtalálta álmai pasiját,állítólag sokkal boldogabb,mint a férjem mellett valaha is volt,mégis velünk van elfoglalva állandóan...

Kapja férjem a nyomdafestéket nem tűrő sms-eket,iwiw üzenőfala a mi pocskondiázásunktól zeng,önhatalmúlag szabályozza a láthatást,hazudozik,terjeszti a hülyeségeit,stb.

Közben meg egy álszent nyomorult,aki azt hiszi,hogy ő dirigál,hogy azt csinál amit akar,meg úgy aláz minket ahogy csak kedve tartja,mert ő a szegény megcsalt feleség;hozzátenném ezek mellett lusta,önző,mocskosszájú,képmutató,sunyi,számító ostoba dög!

Remélem valamilyen úton eljut hozzá is ez a kérdés,hátha tudna rá érdemleges választ adni...Bár ez utóbbit kétlem,mert elég birka!

2010. szept. 12. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:

Lehet, ha egyszer ez a mondat elhangozna előtte, talán meg is tudna bocsátani nektek és beindulna a normális "egymás mellett élés". Ha van gyerek az előző házasságból, akkor muszáj, különben ők isszák meg a levét a felnőttek infantilis viselkedésének.

Elhangzott már előtte a fent említett mondat,mindkettőnk részéről,a házassága megmentéséért pedig két évig SEMMIT sem tett,egyetlen jelzőt sem fogok visszavonni.

A gyerek pedig már bőven issza a levét,mert anyuka rajta keresztül akar bosszút állni apukán,csak épp azt nem veszi észre,hogy a gusztustalan viselkedésével a mi malmunkra hajtja a vizet,mert a gyerek fontolgatja,hogy inkább hozzánk költözne

2010. szept. 12. 18:19
 22/64 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként kérdező, neked sem kellene így beszélned róla. Akármennyire is megértem a haragodat, nem kellene ennyire magadra venned. Ami történt megtörtént, valamelyikőtöknek egyszer tudni kell továbblépni. Ezt az első lépést te is megteheted. Meghívhatnád magatokhoz őt és a gyereket/gyerekeket is. Nem jó ez a haragtartás, én ezt el sem tudom képzelni, biztos nagyon rossz lehet, de én biztosan felajánlanám a békülést, ha nem fogadja el, akkor te megtettél mindent és kész, ne vegyél róla tudomást, hadd irkáljon és egyebek, majd abbahagyja egyszer.
2010. szept. 12. 18:19
 23/64 anonim ***** válasza:
75%
Ja, hozzámentél egy csalóhoz, úgy, hogy tudod is róla? Kíváncsi lennék Rólad miket mesél az aktuális szeretőjenek. Soha nem szabad a boldogságunkat más ember boldogtalanságára alapozni.
2010. szept. 12. 18:20
 24/64 A kérdező kommentje:
Nem fogja abba hagyni soha,otthon van,ráér,egyéb dolga sincs,mint velünk foglalkozni...
2010. szept. 12. 18:21
 25/64 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó: majd akkor legyél ilyen megértő, ha veled is megtörténik, ha a kérdező a te férjeddel/pasiddal bújik ágyba...
2010. szept. 12. 18:21
 26/64 anonim ***** válasza:
63%
Mondtam, hogy láttam már ilyen esetet, az még durvább volt, mert az illető feleség, akit a férje megcsalt, éppen várandós. 2 anyától 2 gyerek 3 hónap korkülönbséggel és mégis barátok, nem gyűlölik egymást és a gyerek, aki mára már felnőtt annyiszor találkozott az édesapjával,ahányszor csak akart. Meg lehet ezt oldani így is.
2010. szept. 12. 18:23
 27/64 anonim ***** válasza:
51%
Dehogynem fogja, örökké nem lehettek haragban. Még akár barátok is lehettek. Ez most így hihetetlennek hangzik, pedig nem az. Egyszerűen ne vegyétek magatokra ezeket a dolgokat. A láthatásról gondolom már intézkedtetek, mert az azért nem egy kategória ezzel a jelenlegivel, de a többivel én biztosan nem foglalkoznék.
2010. szept. 12. 18:25
 28/64 A kérdező kommentje:
Mellesleg csak az a hibás,aki ágybabújik más férjével?Az nem hibás,aki nem bújik ágyba a saját férjével??
2010. szept. 12. 18:26
 29/64 anonim ***** válasza:
58%
Ezzel ne foglalkozz. Itt ezen az oldalon mindenki szerint csakis és kizárólag a harmadik fél a hibás és mindig mindent ő tesz tönkre. Ez egy romantikus sorozatban talán így lenne, de a való életben nem így van. Nem csak te tehetsz a történtekről.
2010. szept. 12. 18:27
 30/64 anonim ***** válasza:
100%
Ha az exfeleség boldog lenne,nem kapàlózna a volt férj utàn,szerintem még mindig szereti a volt férjét és nem tudott megbocsàjtani.
2010. szept. 12. 18:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!