Mit tegyen egy 50-es nő, ha nincs családja és kicsúszott a talaj a lába alól?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 14:45
1/67 anonim válasza:
Probáljon meg lábra álni...
Esetleg bővebben?Ennyi infobol nehez segítenni
2/67 A kérdező kommentje:
Üres zsebbel, egyedül vagyok
Egész életemben dolgoztam, mint egy egyszerű ember
Felhalmozni nem tudtam
Albérletben lakom
Nincs senkim
A rokonaimmal már régóta nem tartok kapcsolatot, mert vállalhatatlan dolgaik vannak
Végig küzdöttem mindeddig az életemet
2022. márc. 4. 14:53
3/67 anonim válasza:
Munkád van? Ha van, vannak munkatársaid, tehát annyira azért mégsem kell magányosnak érezned magad...
4/67 A kérdező kommentje:
Nőkkel dolgozom az egészségügyben
A főnököm férfi, tehát kizárva
2022. márc. 4. 14:58
6/67 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs merre tart az életem
2022. márc. 4. 15:02
7/67 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs rám igazán szüksége
2022. márc. 4. 15:03
8/67 anonim válasza:
Hol csúszott ki a talaj? Fizetésed van, fedél a fejed fölött van, emberi kapcsolatokat tudsz teremteni, nem kell annak mindenképp párkapcsolatnak lennie, de még az is eljöhet - akkor mi csúszott ki?
9/67 anonim válasza:
Ez sokakkal így van, attól még lehet így élni. Ha a munkádat színvonalasan végzed, akkor a munkahelyeden már szükségük van rád. Azon kívül tudsz önkénteskedni és hobbit találni.
10/67 A kérdező kommentje:
Kár, hogy senki nem ért, de köszönöm a reakciókat
2022. márc. 4. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!