Mit csináljak? Kicsúszott a lábam alól a talaj, ma már gyógyszert akartam bevenni.
Fél évvel ezelőtt még minden oké volt. Volt egy normális családom, 2 legjobb barátnőm, akikkel mindent megbeszéltünk, sok ember szeretett. Erre a szüleim éppen válnak, mert anya összejött apa gyerekkori legjobb barátjával. Az egyik legjobb barátnőm szeptemberben Sydneybe költözött, vele azóta alig beszélünk. A másik összejött az exemmel és próbáltam azt mutatni, hogy ez nem érdekel, de közben borzasztóan zavart.
Ősszel találkoztam egy bulin a számomra tökéletes férfivel, kedves, udvarias, intelligens, vicces és nagyon jól néz ki. Csak azt nem tudta, hogy attól, mert az összes barátom, aki akkor ott volt, egyetemista, én még 17 éves vagyok, 11.-es. És ezt sosem mondtam Neki.
De tök jól megvoltunk, rengeteg időt együtt töltöttünk. Emiatt titkolóztam a barátnőim, barátaim előtt, a családom előtt és részben előtte is...
Erre tegnap este kiderült MINDEN, ráadásul anya is megharagudott, mert kihagytam a 40. szülinapja miatti ebédet. Vagyis akkor léptem le, mikor megjelentek a szeretőjének a szülei.
Szóval most utál az anyám, a legjobb barátnőm, a férfi, aki nagyon fontos Nekem (jó, talán picit szeretem).
És fogalmam nincs, hogy mit csináljak.
Eddig mindent anyával, vagy a legjobb barátnőmmel beszéltem meg. De most egyikőjük sem szól hozzám...
Huu, télleg jól összezavarodott minden körülötted :)
A lényeg, h. légy mindenkivel őszinte, és az idő majd úgy is rendbe hoz mindent! Csak bízz magadban és szedd össze magad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!