Családom viszi túlzásba vagy én veszem túl lazán?
Figyelt kérdés
Továbbtanulás szempontjából megfordult a fejemben már orvosi, állatorvosi,fogorvosi is. És egyből kaptam a lehurrogást hogy én nem lennék jó ennek meg annak, nem vagyok alkalmas ilyenekre és stb.
Szerintem meg senki nem azért megy egyetemre mert már tud mindent és alkalmas mindenre... Tanulni mennek oda az emberek. Ha meg valaki nem alkalmas akkor úgy is kibukik.
De ha meg nem mondok semmit akkor én vagyok a szar gyerek és jön a szokásos sablon duma hogy "akármit szeretnél mi támogatunk".:D
2022. febr. 13. 20:11
31/33 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor ez nem rám vonatkozik ugyi?:)
2022. febr. 14. 16:30
32/33 anonim válasza:
Nem azt mondjuk, csak ha nem támogatnak 100%-ban, akkor sokkal nehezebb elvégezni, mert nem tudsz mellette dolgozni, ha pedig kihagysz 1 évet baromi nehéz újra felvenni a fonalat. Azt mondod a szorgalom nem az erősséged, itt pedig nagy szükséged van rá. Eleve bekerülni egy jó emelt kémia, biosz érettségi kell+ nyelvvizsga, de bent maradni sem egyszerű. Te magad ismered képességeidet, de azért a szüleid csak ismernek valamelyest, szóval csak lehet valami alapja, hogy próbálnak lebeszélni róla (vagy csak lehet azért mondják, mert nem tudják hozzá biztosítani az anyagiakat).
33/33 anonim válasza:
Akkor hadd mesèljek egy jó barátnőmről a kommentelőknek, akit 18 évesen egy fillér nèlkül raktak ki a szülei otthonról. A csaj a gimit is úgy végezte el, hogy melózott és koliban lakott mellette, majd ugyanígy a fogorvosit. Harmadévtől albiban lakott a pasijával. Nem volt a fogorvosin színötös, teljesen átlagos teljesítményű hallgató volt, de végigcsinálta és egyszer sem bukott és igen, dolgozott mellette végig. Ha valaki akarja, meg fogja csinálni. Lehet dolgozni orvosi mellett. Nyilván kevesebb medikus kupa, meg kolibuli lesz így, de van akiknek az egyetem nem a buliról szól. Ne csinàljunk már úgy, mintha az orvosisoknak semmi szabadideje nem lenne, mert igenis van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!