Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családom viszi túlzásba vagy...

Családom viszi túlzásba vagy én veszem túl lazán?

Figyelt kérdés

Továbbtanulás szempontjából megfordult a fejemben már orvosi, állatorvosi,fogorvosi is. És egyből kaptam a lehurrogást hogy én nem lennék jó ennek meg annak, nem vagyok alkalmas ilyenekre és stb.

Szerintem meg senki nem azért megy egyetemre mert már tud mindent és alkalmas mindenre... Tanulni mennek oda az emberek. Ha meg valaki nem alkalmas akkor úgy is kibukik.

De ha meg nem mondok semmit akkor én vagyok a szar gyerek és jön a szokásos sablon duma hogy "akármit szeretnél mi támogatunk".:D

2022. febr. 13. 20:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
78%

🤦‍♀️ Miért az orvosi nem kerül baszott sok pénzbe??? A mindennapi megélhetésed nem kerül pénzbe? Hány év mire munkába állnál?

Ha csak az állatorvost nézem.. Mire kiépíted a praxist amihez szintén pénz kell?

Hogy jön ide a kollégium? 🤷‍♀️

Ebből is látszik mennyire gyermeteg vagy.

Az orvosihoz nem elég a "szeretem a bioszt meg a kémiát, meg jó vagyok benne.."

2022. febr. 13. 20:59
 12/33 A kérdező kommentje:

El tudom tartani magam ha van koli.

Miért förmedtél rám ennyire?

Nem kérek ilyen random emojikat, se 3 kérdőjelet.

2022. febr. 13. 21:15
 13/33 A kérdező kommentje:
10# Köszi.
2022. febr. 13. 21:16
 14/33 anonim ***** válasza:
93%
12-es Hogy tudnád eltartani magad? Orvosi egyetem mellett nem fér bele a munka, hacsak nem zseni vagy.
2022. febr. 13. 21:25
 15/33 A kérdező kommentje:
Sok mindennel foglalkozom, de igazából a kérdés nem is ez...
2022. febr. 13. 21:35
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg a szüleidet is hasonló dolgok aggasztják mint az itt kérdezőket. Amiket hasonlóan lazán veszel a való életben is, azért ilyenek veled.

Ettől függetlenül ez inkább egy provokatív kérdés mint egy igazi.

2022. febr. 13. 21:54
 17/33 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező!

Ügyesen kitértél azon, mennyire vagy jó biológiából, kémiából, fizikából.

Ebből eléggé nyilvánvaló, hogy a szüleid miért nem támogatják az elképzelésedet.

Mindhárom szak dögnehéz és elhivatottság kell hozzá. Aki azért választja, mert "Nem akarok egy irodában megkeseredni. Sem egy építkezésen." - na arról látatlanban megmondom, hogy ezek közül egyik se menne neki.

2022. febr. 13. 21:58
 18/33 A kérdező kommentje:
Hidd aminek akarod, igazából kíváncsi voltam 1-2 véleményre csak. Ettől független én megpróbálom, kétszer is ha kell. Nem tudok vele mit veszteni, főleg ilyen fiatalon.
2022. febr. 13. 21:58
 19/33 A kérdező kommentje:
Jól van akkor mondd meg.:D Igazából szeretném ezt csinálni, csak kicsit gúnyolódtam. Vagy csak azt akartam kifejezni hogy senki nem mer még ennyit sem "kockáztatni". Nem tudom, döntsd el.
2022. febr. 13. 22:00
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
Vasárnap esti trollkodás.
2022. febr. 13. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!