A te szüleid hogyan fogadták azt, hogy nem akarsz gyereket, mit szóltak hozzá? Beletőrödtek ebbe? Mikor és milyen körülmények között közölted ezt velük?
Én nem merek szülni ebbe a jelenlegi világba... Lehet megbánom, de ami most van, ebbe a bizonytalanságba amiben tartanak minket meg a fenyegetőzés az oltásukkal... meg hogy szülnék ha kórházba a lábam nem tehetem majd? Stb... Én nem merek erre a világra gyereket hozni. Azt se tudom mi túl éljük e vagy mi lesz!
Szerintük ne ebből kiindulva döntsek. De ki segít rajtunk ha mégis szarba leszünk evégett? A gyerek felelősség, de én nem fogom magam oltani se...
Hát nekem ez a gondom, emiatt nem akarok éppen. Egyet is értenek meg nem is. Attól függ honnan nézik a dolgot.
Még meg kell harcolni az életünkért...
Nem beszélünk róla szerencsére.
Anyám lesokkolódott, azóta nem hozza fel, nem tudom meddig fogja bírni, de próbál nyomasztani/presszionálni öcsém gyerekével. Apámmal nem beszélünk ilyenekről (nyilván anyám elmondta neki a hátam mögött). Szóval átmeneti nyugalom van és feltételezhetően belső őrlődés náluk. De bármikor robbanhat a bomba.
Nagyszülőkről nincs értelme beszélni 80+ már kicsit máshogy jár az agyuk, van amikor minden héten meghallgatom.
52! Te most a covid élről beszelsz?🤣
Hidd el a globális felmelegedéstől nagyobb esélye van hogy kihalunk mint ettől a kis vírustól .
nem a kihalastol fel hanem attol hogy mennyire eroltetik az oltast semmit sem tudva a hosszutavu mellekhatasokrol
attol fel hogy milyen messzire fog menni viktorka annak erdekeben hogy mindenki megkapja a szent oltasat, miket fog korlatozni, stb stb
Ha nem tévedek, eddig minden válaszoló nő volt. Én is az vagyok :)))
Sosem kötődtem a gyerekekhez, inkább kerültem őket. A családom nem nagyon vette szerintem észre, nem figyeltek rám, meg csak 1-1 rokonom utalt erre tapintatlanul, aztán a távolság miatt sem tartottam nagyon velük a kapcsot, és nem olyan a viszony sem már régóta. Már abban a korban vagyok, hogy már gondolhatják, hogy nem is lesz.
Az nagy dilemmát okozna, ha akarnék, mert az oltás ráerőszakolása midenkire elég ronda világot hozott, és hoz... Ilyen szempontból sajnálom a gyerekeket, és még ebből a szempontból is jó, hogy nekem nincs.
#56: De tévedsz...
Egyébként meg az oltás erőltetése/nem erőltetése a legkisebb probléma
Anyám kedvenc szövege:"nem akarni kell, majd becsúszik"
Ha becsúszna mennék abortuszra, mert nem akarok kapásból 3 életet elb.szni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!