A te szüleid hogyan fogadták azt, hogy nem akarsz gyereket, mit szóltak hozzá? Beletőrödtek ebbe? Mikor és milyen körülmények között közölted ezt velük?
előzőhöz pontosítás:
- "mert rossz család esetén vagy a saját vagy a gyerek vagy mindkettőjük életét pokollá tudja tenni."
helyesen:
- mert rossz család esetén vagy a saját vagy a gyerek vagy a másik szülő vagy mindkettőjük vagy MINDHÁRMUK (és esetleg még a környezetükben élők) életét pokollá tudja tenni.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.
Valami ilyesmire számítottam
Nem kötöttem senki orrára,mi közük hozzá?
Ha nem úgy nyitsz egy beszélgetést,hogy te nem akarsz gyereket meg a gyerek az rossz,az kinek kell akkor a kutya se fog rá kérdezni.
39 - Hát ez szép lenne, ha így lenne, én azért ennek az ellentétét tapasztaltam. Szüleinket leszámítva senkinek nem mondtuk, hogy a feleségemmel nem akarunk gyereket. Mái napig hallgatnánk az idióta kérdéseket, hogy mikor lesz gyerek, mért nincs még, stb. ha nem költöztünk volna külföldre (ettől független okok miatt).
Olyan is volt, aki azt mondta, nincs értelme az életének, mert a fiatalok nem akarnak gyereket vállalni, akkor meg minek bármit is csinálni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!