Azok az apák/anyák, akik kisfiút szerettek volna, de lányuk lett, a kislányotok születésénél is csalódottak voltatok?
" Én nem vagyok ilyen helyzetben, de több ismerős igen. Mind csalódott volt. Egyik alig akarta hazavinni a lányt a kórházból. Egy másik a nagyszülőkhöz passzolta a lányt, miután megszületett a kisfiú." Hát ez k_rva gáz, Indiában laksz?
Nekem nincsen ilyen ismerősöm, hála az Istennek.
Egyik ismerősöm (férfi) mindvégig fiút akart, még szülés előtt is hangoztatta.. Megszületett a kislány, elbőgte magát, azóta is imádják egymást. :) Nincs az ismerőseim körében olyan ember,aki csalódott volt,megbánta,hogy "mást dobott a gép".
Nekem pedig édesmindegy,csak egészséges legyen. (Persze,ha választhatnék,kislányt szeretnék,de egy pillanatig sem leszek csalódott,ha fiam lesz)
Volt egy nagyon macsó jó barátom, aki folyton azt mondogatta, hogy neki fia lesz, lányt nem is tud csinálni.
Megszületett az első gyereke, hát lány!
- Na nem baj, minden rendes ember első fia lány! mondta és imádta a kislányát.
Jött a következő baba és mit tesz Isten, az is lány!
- Ez a művészet! Lyukba lyukat csinálni! mondta és imádta most már a két kislányát.
A harmadik babát már csak azért vállalták be, hogy ez már biztos fiú lesz, ... lány lett! :D
Mindenki nevette, cukkolta, ő meg csak annyit mondott, hogy "Fogalmatok nincs, milyen dolce vitá-ban lesz részem ennyi nő között!"
... és imádja a három lányát, azok is őt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!