Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok az apák/anyák, akik...

Azok az apák/anyák, akik kisfiút szerettek volna, de lányuk lett, a kislányotok születésénél is csalódottak voltatok?

Figyelt kérdés

2017. júl. 29. 20:54
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%

52%

Ha ez igaz, akkor milyen jogon osztod ki a másikat?

Két gyereked szenvedhet tőled, mert lánynak születtek? Ne haragudj, de ez iszonyú undorító.

2017. júl. 29. 22:14
 12/39 anonim ***** válasza:
97%

Egy ismerősöm volt ilyen helyzetben. Amikor lánya született meg őrjöngve örült. Szerintem ez a lányellenesség inkább az ilyen szellemileg és kulturálisan is visszamaradott közegre jellemző.

Off: 53% másik reggel léptél be, vagy hogyan lett 52%?

Van egy elég erősen nőgyűlölő 53-52%idióta az "emberek" szekcióban szokott hőzöngeni. Soha nem értettem az ilyet, gondolom a saját anyját is szarba nézi az ilyen ember. :/

2017. júl. 29. 22:22
 13/39 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudj, de kit osztott ki a 6-os?

Szerintem senkit!

Én sem szimpatizálok (nőként) a középkori gondolatmenetével, de azért legyünk igazságosak, nem osztott ki senkit.

2017. júl. 29. 22:23
 14/39 anonim ***** válasza:
76%
60% Remélem csak trollkodsz.
2017. júl. 29. 22:25
 15/39 anonim ***** válasza:
78%
:(
2017. júl. 29. 22:31
 16/39 anonim ***** válasza:
22%
Valóban senkit nem osztottam ki csak arra akartam rávilágítani hogy nem mindenki tehet arról hogy nem ilyen liberális közegben nőtt fel. És tegyük azt hozzá hogy Magyarországon is csak 20-30 éve jött be ez a liberális szemlélet, szóval nem kéne olyanoknak ítélkezni akiknek a születésekor az apjuk inkább a kocsmába ment meg inkább felkötötte magát a padláson.
2017. júl. 29. 22:35
 17/39 anonim ***** válasza:
98%
Arról nem tehet az ember,hogy milyen közegben nő fel,de arról te tehetsz,hogy úgy nyilvánulsz meg,mint egy bunkó paraszt. :D
2017. júl. 29. 22:52
 18/39 anonim ***** válasza:
98%
52% De ha te ezt tudod (tehát van annyi önismereted és intelligenciad, h tudod,amit beléd neveltek az egy baromság), akkor miért foglalkozol/foglalkoztal vele? Komolyan képes vagy kevésbé szeretni a két lányokat? Édesanyádat se szereted? Nyomorult vagy
2017. júl. 29. 22:56
 19/39 anonim ***** válasza:
91%
Hozzám születésemkor nagyapám nem volt hajlandó bejönni a kórházba, mondván nem viszem tovább a nevét... :D ennek 25 éve, nem beszélek vele, sose szeretett. Nem lehetett tudni, hogy milyen nemű leszek. Anya lányt akart, apa fiút, de apum ennek ellenére is az első ember volt a földön, aki könnyes szemekkel nyomott egy csókot a homlokomra egyből, amit világot láttam.
2017. júl. 29. 23:02
 20/39 A kérdező kommentje:

Sokan félreértik a liberalizmust. Nem az az alapelve, hogy fogadjunk el mindenkit, hanem az, hogy alapvető szabadságjogok értéknek számítanak. Azaz az ember éljen úgy, ahogyan neki jól esik, de egyben úgy, hogy másnak nem ártanak.

Az 52%-os említette, hogy erdélyi, akkor van egy olyan feltételezésem, hogy vallásos is vagy. Ha ez valóban igaz, nem ártana egy kicsit átnézned a Bibliában a teremtéstörténetét, mikor Isten Évát teremtette. Az olvasása során gondolom leesik, hogy Isten a nőt nem egy alárendelt szülőgépnek, hanem a férfi társának teremtette, akik együtt természetesen EGYENLŐK. Semmivel se különb valaki azért, mert farka van. Bár neked mondhatok bármit, ugyanis nálatok az asszonyverés egy hagyomány. Csak még emlékeztetnélek valamire, az anyád is egy nőnemű ember. Ahogy említetted, nálatok a nőt "jószágnak" hívják, akkor te egy jószág testében fogantál meg és benne laktál 9 hónapig, egy jószág emlőjét szoptad és a egy jószág főztjét etted, egy jószág törölte ki a szaros seggedet, egy jószág mesélt neked anno esti mesét...leegyszerűsítve, rászorultál egy jószág segítségére, szégyen és gyalázat. Egy jószágnak köszönheted az életed, te pedig hálából még ennek ellenére se tartod embernek. Azt még nem is említettem, hogy egy másik jószágba élvezel rendszeresen. Még a gyerekeidet se kíméled, nincs farkuk, szóval ők nem emberek. Meglásd egy nap az ostoba felfogásod még a vesztedbe sodor, a jószág gyermekeid pedig magasról szarni fognak a fejedre, téged pedig a veszteség elemészt. Csak nehogy a halálos ágyadon megbánd, hogy megnyomorítottál 3 jószágot.

2017. júl. 29. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!