Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok az apák/anyák, akik...

Azok az apák/anyák, akik kisfiút szerettek volna, de lányuk lett, a kislányotok születésénél is csalódottak voltatok?

Figyelt kérdés

2017. júl. 29. 20:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
98%

Csodálom, hogy előttem még senki nem világosította fel azokat a férfiakat, akik "megharagszanak" a feleségükre, hogy lányt szült,

HOGY A GYEREK NEMÉT A FÉRFI IVARSEJTJE HATÁROZZA MEG!!!

Új élet fogantatásakor a férfi és a nő is a kromoszómáinak a felét adja. Az érett női petesejt mindig egy X, míg a férfiak hímivarsejtjei vagy X, vagy Y nemi kromoszómát hordoznak. Ha a petesejtet Y kromoszómával rendelkező spermium termékenyíti meg, kisfiú születik, ha X-es, akkor kislány.

TEHÁT A GYEREK NEME A FÉRFITŐL FÜGG!

Barmok!

2017. júl. 30. 11:35
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
52%-os Azon nem gondolkodtál el,hogy ha a nők nem szülnétek lányokat,csak fiúkat ,te sem születtél volna meg?Ami egy részről nagy megváltás lenne részedről az emberiségnek,másrészt nem ér annyit,hogy egy hülye miatt pusztuljon ki az emberi faj.Hiszen vannak intelligens férfiak,akikre nagy szégyent vetitel a viselkedésmódoddal.Így tehát gondolkozz el,hogy ha nem lennének nők,most is nagyban egy hímvesszőt tologatnál a szádban.Köszönd meg édesanyádnak,hogy nem folytott vízbe amint megszülettél.Elismerésem,hogy el tudott viselni egy ekkora degenerált retardot 18 éven keresztül.
2017. júl. 30. 11:48
 33/39 anonim ***** válasza:
96%

"Új élet fogantatásakor a férfi és a nő is a kromoszómáinak a felét adja. Az érett női petesejt mindig egy X, míg a férfiak hímivarsejtjei vagy X, vagy Y nemi kromoszómát hordoznak. Ha a petesejtet Y kromoszómával rendelkező spermium termékenyíti meg, kisfiú születik, ha X-es, akkor kislány. "

Magyarázd el egy hívő,hímsovoniszta baromnak,aki nem a tudományban hisz,hanem a természetfeletti sámánokban:d

VIII.Henrik se tudta,hogy mi az,hogy kromoszóma,de basz-ni igen szeretett.

2017. júl. 30. 15:18
 34/39 anonim ***** válasza:
97%

Ja,és én sem értem,hogy aki ennyire utálja a nőket,minek neki feleség,vagy milyen a viszonya az anyjával.

Egy nő helyében egy ilyennek semmilyen gyereket nem szülnék,de még kiskutyát sem nevelnék vele.

2017. júl. 30. 15:20
 35/39 anonim ***** válasza:
97%

52%-oska, ahoz az agyament hozzásólásooz miszerint teljesítsd asszonyi kötelességed és szülj fiút...nos, ha az IQ-d több lenne mint ey sültkrumplinak, akkor tudhatnád hogy a baba neme, az a féfin múlik. De nem zargatnálak ilyen magasröptű infókkal, fel nem fogod az alap biológiát sem :)

A primitívséet meg ne keverd már a liberalizmussal te szerencsétlen. Úgy kevered a szeozt a fazonnal hogy rossz nézni. Aki itt egy jószág, az többnyire te vagy, de még a jószgokat sem akarom séregetni ennyire.

53%-oska neked meg gratulálok a proli ismerőseidhez, akik alig akartak lányt hazavinni. Szomorú, hogy te meg erre még büszke is vagy. Majd ha lesz időd te is próbálj meg leesni arról a bizonyos fáról, és civilizálódni kicsit.

2017. júl. 30. 15:53
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

"szóval nem kéne olyanoknak ítélkezni akiknek a születésekor az apjuk inkább a kocsmába ment meg inkább felkötötte magát a padláson."

Miért nem azelőtt kötötte fel magát,mielőtt gyereket csinált volna?

2017. júl. 30. 15:56
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Hoppá megelőztek a kromoszómákkal...:) de szerintem kár belé a szó, az ilyen nagyon ostoba.
2017. júl. 30. 15:56
 38/39 anonim ***** válasza:
97%

ha csak fiúk születnének,akkor meg mindenki meleg lenne,de nekik az sem lenne jó:D

Felelj meg a primitív ideálképüknek:D

2017. júl. 30. 15:57
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Én azon vagyok meglepődve hogy ezek szülei nem voltak csalódottak, hogy gyereket vártak és ők jöttek...
2017. júl. 30. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!