Elmennétek úgy a rokonotok meglepetés bulijára, hogy titeket nem hívott meg?
Jóban vagyunk, én közelinek éreztem eddig a kapcsolatot. A férje is rögtön nekem szólt elsőnek, hogy szeretnének a gyerekekkel az anyjuknak szülinapi bulit, és hogyha van ötletem, hol tarthatnánk, kiket hívjunk, szóljak már.
Nagyban megy már a szervezés. Tegnap küldött a férje egy sms-t, hogy aznap a felesége végighívogatja azokat, akiket szeretne a születésnapjára, és nehogy elszóljam magam. Mert ő nem tud a meglepetésről, szervez magának egy bulit. Viszont engem nem hívott, férjemet se.
Ti így elmennétek a meglepi szülinapra?
De attól még bevásárolhat korábban a "saját" bulijára. Vagy foglalhat helyet, ha nem otthon lesz.
És kiket hívott meg? Mindenkit? Csak téged nem? Vagy csak pl. szülőket és nagyon szűk körű lesz (ami nem lesz).
Jó lesz, a részletekkel én tisztában vagyok. De éppen ez a meglepetés lényege, hogy a férje nem mondja neki, hogy ne szervezzen magán külön bulit, mert úgyis lesz.
Igen, a mi listánkról az összes meghívott tud már az általa szervezett buliról. Kivéve én. Nem lesz szűk körű, 42 fő van meghívva.
Felnőttek vagytok, gondolom, ha már van gyerek. Beszélj a férjével. 42 fő nagyon sok, simán lehet, hogy azt hitte, hogy már hívott, csak elfelejtette a sok ember között.
Azt nem értem, hogyha ennyire jóban vagytok, akkor miért merül fel benned, hogy szándékosan teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!