Elmennétek úgy a rokonotok meglepetés bulijára, hogy titeket nem hívott meg?
Jóban vagyunk, én közelinek éreztem eddig a kapcsolatot. A férje is rögtön nekem szólt elsőnek, hogy szeretnének a gyerekekkel az anyjuknak szülinapi bulit, és hogyha van ötletem, hol tarthatnánk, kiket hívjunk, szóljak már.
Nagyban megy már a szervezés. Tegnap küldött a férje egy sms-t, hogy aznap a felesége végighívogatja azokat, akiket szeretne a születésnapjára, és nehogy elszóljam magam. Mert ő nem tud a meglepetésről, szervez magának egy bulit. Viszont engem nem hívott, férjemet se.
Ti így elmennétek a meglepi szülinapra?
Lehet, hogy meg fog! Amugy pedig nem mennek es elgondolkoznek, hogy vajon szerinte is olyan jo e- a viszony, mint ahogy azt en gondolom..
Ui: de az is lehet, hogy szimplan elfelejtett szolni.
Én megkérdezném a férjet. Figyi, az Ági engem nem hívott tegnap, mi legyen így akkor, a meglepire se menjünk?
Amúgy én elmennék, hát te szervezed, lássa csak, hogy gondoltál rá.
5, ja.
Aztan a ferj szólna a felesegnek, hogy hivja meg őt is...es ugy se azert lenne meghivva, mert akarták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!