Lehet, hogy már nem szeretem a férjem..???
Nem furcsa egy kicsit, hogy itt minden második válaszoló 10-20 éve házas és pont ugyanúgy szerelmesek viszonozva, mint amikor összejöttek? 😂😂😂
Szép mesék.
21: mi bajod van? Nekünk ebben van kvázi szerencsénk és krva sok munkank, neked másban.
Ez nem csak úgy beleesik az olunkbe, sokat kell érte dolgozni és nem eldobni a másikat, ha valami van, ahogy manapság csinálják.
Kölcsönös kompromisszumok nélkül nem megy, ezt el kell fogadni, ebben a individualista világban.
Vagy talán komolyan el kéne gondolkodnod, H nálad mi nem működik, vagy esetleg rossz helyen keresel.
Mert neked szr, nem feltétlenül mindenkinek szr.
Én gimnazista korom óta együtt vagyok a párommal, voltak hullámvölgyek, de kitartottunk egymás mellett, azóta meg kb osszenottunk. Ebben mi nem hihető? Az emberek kitartassal osszecsiszolodnak és együtt maradnak, de ehhez sok munka kell. 🙄🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!