Lehet, hogy már nem szeretem a férjem..???
15 éve vagytok együtt, mire számítottál? Hogy úgy fog csókolgatni még mindig, mint a tinik, akiknek az az első ilyen élményük? Nyilván a kor előrehaladtával ez kevésbé lesz fontos, nem gyerekek vagytok már.
Nőlj fel.
Neked sem volt még jó kapcsolatod, 14-es, ha szerinted ez ennyire meglepő dolog lenne…
Kérdező, beszélgessetek, az ilyen problémákat simán meg lehet oldani. 😊
Jaj pont az ilyen gondolkodás miatt van annyi válás!
#15:
Te vagy az, aki álomvilágban él. Gondolom elég fiatal lehetsz, ha ilyen naív gondolkodásod van.
De ezen mit kéne megbeszélni? Nem az van, hogy hónapok óta nem néz a pasi a feleségére, vagy bármi, van szex is ugyanúgy. És KARÁCSONY óta van "furcsa érzése" a kérdezőnek, kvázi egy hét alatt (legyen másfél), eljutott odáig, hogy hát ő már kiszeret a férjéből és nem érdekli semmi.
Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy itt a férj a gonosz és vele vannak problémák...
Imádom a férjem, és ő is engem, de speciel a karácsonyi hajtás, rokonozás, főzés, vendégsereg, ideodamegyünk után hétvégén már baromira jól esett, hogy hagyjuk kicsit békén egymást, hadd kockuljon magának, hadd olvassam végig a könyvemet végre. Ez még nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!