Mitől függ, hogy elfogadom, szeretem-e a férjem gyerekeit, vagy nem?
Hülye kérdésnek tűnik, mert ugye erre nekem kellene tudnom a választ. De elgondolkoztam. Az első férjemnek a gyerekeivel semmi bajom nem volt, helyesek voltak, aranyosak, 6 éves lány és 10 éves fiú, ismertem őket kisebb koruktól kezdve, és mégsem akartam őket, amikor apukájukkal összeköltöztünk. Pedig apukát szerettem nagyon. Szerencsére anyuka a gyerekekkel zsarolta a volt férjét, nem engedte őket hozzánk, ezzel végül is szívességet tett nekem, mert ha minden hétvégén nálunk lettek volna a gyerekek akkor hamar lemondtam volna az apjukrol is. A mostani kedvesem nema férjem, csak együtt vagyunk, őt is nagyon szeretem talán annyira szerelmes nem vagyok belé mint az elsőbe voltam, de a gyerekeit imádom. 2 kislány, most ovisok, anyuka engedi őket hozzánk, sokat foglalkozom velük, és a hétköznapokat is szívesen vállalnám, ha kell.
Szóval, nem értem, miért van ez a két különböző hozzáállás részemről. Kíváncsi vagyok hasonló tapasztalatokra is.
Ha megengeded pasiként írok véleményt. Szerintem gyakrabban előforduló eset egyedülálló anyuka, a gyerekre nem kíváncsi az apja.Vagy anyánál van a gyerek elhelyezve apukáé minden (2.) hétvége. Na mindeggy lényege érthető.
Volt egy párom akinek volt egy kislánya. Igazi cukorfalat 4éves,apja nem látta 3 hónapos kora óta. Hidd el pasiként így volt a legeslegjobb.
Válasz: Mert kicsik ovisok formálhatóak. Nekem ez szempont 30 évesen. Abból még lehet valami családféle. Megkapnék egy 10+ kamaszodó gyereket nem bírnék vele, rámenne a kapcsolatunk. Mondják kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Na meg kit nem olvaszt meg egy kisgyerek szeretete és rajongása. Megnézed örökbe fogadni is mindenki kicsit szeretne. Amelett érettebb vagy, vágysz az anya szerepre lehet(kis gyereken szintén jobban kiélhető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!