Ti szülés után fogadtatok el segítséget a családtagoktól? Szerintetek ciki ha én elfogadom?
7 hónapos terhes vagyok, első baba. Anyukám, anyósom, sógornőm és testvérem jönne a szülés utáni kb 4 hétben. Hoznának főtt ételt, ha nem leszek jól kiteregetnek, vasalnak. Az alapvető dolgokat persze inkább a férjem csinálja: pakolás, felmosás, porszívózás, bevásárlás, baba körüli dolgok.
Nem lesznek itt egész nap - de egyébként nagyon jóban vagyunk, nem csak a segítség miatt örülök nekik hanem amúgy is.
Ők ajánlották fel, én pedig úgy gondoltam hogy ki tudja, milyen állapotban leszek. Tudom, hogy sokan hazamenve a kórházból ellátják az 5-8 fős nagycsaládot, de én nem érzem magam ilyen talpraesettnek.
Ciki hogy így gondolom? Vissza kellene utasítanom a segítségüket?
én nem fogadtam el..bár nem is volt, aki ajánlgatta volna. édesanyám 2000km-re lakik, anyosom pedig már nem él.
nem tartom cikinek, ha elfogadod.
te ismered őket
én falnak mennék, hogy mindenki jön és belepofázik, ha ők nem ilyenek, akkor ok
Nem fognak beleszólni :-) Bátyámnál is ment anyukám, neki sem szólt bele.
Senki sem cigizik.
Ja és ráadásul 3-4 hónappal szülés után már nem is lesz szükségem segítségre :-) Remélem már 1 hónappal utána sem :-)
Nem lesz átjáróház, azt én sem szeretnék. Megbeszéltük, az első pár napban nem jön senki, aztán max minden 2. nap.
Ők is dolgoznak egyébként, nem is lesz idejük órákat itt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!