Normális a párom hozzáállása az édesanyjához?
A problémák már a kapcsolatunk elején kezdődtek, az anyja kijelentette már akkor több alkalommal, hogy nem tud engem elfogadni.Párom eleinte még csak kiállt szavakkal - és tettekkel - is mellettem, hanyagoltuk a látogatást, de az utóbbi időkben - főleg, mióta terhes vagyok - mintha jobban húzna az anyja felé, pedig a szülei már nem egyszer meggyanúsítottak azzal, hogy csak érdekből szeretnék gyereket, hogy a páromat "megfogjam".
A legutóbb már olyan dolgokat is a fejemhez vágott, mintegy fenyegetőleg, hogy kedvesem el fog egyszer engem hagyni amiatt, hogy "nagyon rossz háziasszony" vagyok.( Elmondanám: 1x nem járt nálunk, nem tudhatja hogyan élünk..)
A gyerekkel kapcsolatosan már többször ígérte a segítségét, de már 2 ízben is lebukott előttem azzal, hogy hitegetett.
Párom ezek ellenére vakon megbízik benne, a mai napig körülrajongja, és nem képes észrevenni azt, hogy őt is folyamatosan vezeti-és megvezeti.Majdnem mindenben egyetért vele, olyan dologban is, ami engem maximálisan háttérbe szorít.
Nem vagyunk házasok és én szeretem a páromat mindezek ellenére.Valószínűleg az hozta ki belőle ezt a fajta hozzáállást, hogy úgy látja - és sajnos tényleg ez a helyzet - nem tud túl megbízható jövőt biztosítani a gyerek számára.Céges albérletben élünk, jelenleg ő dolgozik csak - én terhestáppénzen vagyok, mivel veszélyeztetett vagyok - melynek összege igen kevés...
Az én családi hátterem pedig sajnos olyan, hogy oda a gyereket nem vihetném, valahol ezzel a helyzettel él vissza mindkettő ( párom és az anyja ), amellett, hogy folyamatosan felemlíti az anyós, mekkora senki vagyok, honnan jöttem...
Nem normális. De ha magától nem jön rá a férjed, hogy ez nem normális, akkor nem biztos, hogy ha megmondod neki a magadét, jobbra fog fordulni. Apám ugyanilyen. Jó, mondjuk belé jó erősen belenevelte az anyja a szülő szent-gyerek kuss-féle családmodellt, így nála az anyja szent, és nem lehet rá egy rossz szót szólni, pedig... nem nyíltan, de folyton fúrta anyát az a nőszemély, apukámmal fizetteti ki minden kiadását, és a nagybátyáméknál landol annak a pénznek a nagy része, amit kicsikar apából (mert nagybátyámmal kivételez... pedig apa sokkal többet tett érte)...
Sztem még most ülj le beszélni a pároddal (U(és szép higgadtan, részletesen mondd el, hogy mi zavar), hátha még nem késő.
Értelmes nőnek tűnsz (én már többször írtam neked itt), de a helyzet valóban gázos kicsit. Ilyen anya mellett SEMMIKÉPP ne költözzetek oda! Inkább albérlet 100x is! Nagyon-nagyon ügyesnek kell lenned és minden női praktikádat be kell vetned a dologhoz, mert eléggé vesztésre állsz - ne haragudj, h ezt írom. Az én férjem is hasonló, csak azért eleve kevésbé volt ilyen, plusz még neveltem is rajta már :)
Lehet, hogy kicsit fiatal a srác az apasághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!