Gyűlölnek a férjem gyerekei. Van olyan itt aki nő, lány és elfogadta az apja új feleségét?
Szóval féltékeny, hogy mostmár nem ő az első számú kis hercegnője apunak. Ehhez idő kell, amíg kibékül a szituval.
De ha jól értem, mielőtt összejötél volna a férfival, azelőtt sem tették érte tűzbe a kezüket a gyerekei.
Pletykás, képmutató banda, akik irigyek, hogy az apuka nélkülük is tud boldog lenni. Lehet az anyuka féltékenysége áll a háttérben, aki jobban örülne, ha apuka örökre egyedül maradna, őutána epekedve és szenvedve. Ehelyett nem hogy nem szenved és nem epekedik, de talált is valakit, aki boldoggá teszi, a régi családjára látszólag semmi szüksége. Fene mód eheti őket az irigység.
1. kérdezd meg a lányt, mi a baja
Van ilyen, a férjed gyerekének NEM kell szeretnie, hiszen semmi köze hozzád (az apja választottja vagy, ezt sose feledd), de azért egy semleges viszonyt elvárna az ember, elvégre felnőttekről beszélünk.
Off: engem a mostohaanyám azért utált, mert... mert léteztem. Ennyi ok elég volt neki. Vszeg a mostohalányod is így van veled.
14-es, te NEM vagy gonosz mostoha, csak egy szerencsétlen nő.
Akkor lennél gonosz, ha szándékosan bántanád a lányt, pl gúnyolódnál rajta, leszólnád őt, stb.
Nálunk is a szitú hasonló volt mikor megismertem a párom
Mindenkitől félt főleg a saját gyerekeitől az exétől meg egyesen rettegett.
Komplett azt tehették vele amít akartak az utolsó bört is leszedték róla.
Szinte a volt házasságából csak az ütött kopott ruháit hozta.
Míg engem meg nem ismert meg volt győzödve így lehet csak szeretetett kapni.
Azt hogy őt lenézik és senkít nem érdekel ő mit akar már szinte természetes volt neki
Nézd mi úgy élünk :Mindent ott hagyott a nulláról velem új életet kezdett és mi amink van a magunkénak érezzük nem érezzük bárkinek tartoznánk Bár természetesen ami a párom bevétele maguknak követelik de ebből mi nem csinálunk problémát.
Nem engedjük tőbbé magunkat kiszolgáltatottá tenni parancsolni magunknak.Hogy ez miatt gyűlölnek tegyék!
A párom is megmondta annak az életnek vége
Jómagam megpróbáltam megmutatni hogy vagyon nélkül is lehet valakit szeretni
Ne fájjon a fejed megpróbáltad nem ment ami nem megy ne eröltesd!! Az apának meg mond meg majd hogy nem őt hanem a pênzét szeretik és az minden csak nem szeretett.Azt ő sem tud venni.Ameddig még felnött létükre hátulról anyukától távirányítóval vezérelve van esélytelen minden. Felnött emberek dolgozzanak meg a javakért.!Vagy mennyenek a távírányítóhoz mindenért!
Én nagyon szeretem a pótanyukámat, eskü még jobb fej is, mint anyám.
De! Nálunk mindenki normális, a szüleim is, meg én is, szóval hiába van olyan lány, aki jóban van a mostohájával, ez rajtatok nem igazán fog segíteni.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!