Miert van az hogy egyeseknek mindent a segguk ala tesznek a szulok mig masoknak kuzdeniuk kell az alap megelhetesert is?
Örülök neki, hogy valaki a te oldaladról nagyjából most az egyszer reálisan közelíti meg a helyzetet és nem álszenteskedve kib…ott hálás a szüleinek a szar életéért amit kb végig éhezett gyerekként most meg napról napra él és azt se tudja melyik lyukat tömögesse be, de a lényeg, hogy él és ezért hú de nagy respect a csóró szülőknek.
Véleményem szerint sokan azért vállalnak így is gyereket, hogy öreg korukra legyen aki majd támogatja őket, segít nekik, vagy csak a rokonság nyomására mert hát egy gyerek muszáj, a többit majd megoldjuk…
Én úgy vagyok vele, hogy csak és kizárólag annyi gyereket vállalok (egy!!!) amennyit el is tudok tisztességesen indítani az életben. Ha akarja egy jó szakmával, ha akarja egy diplomával, és minimum egy kis garzonlakással. Nem, nem élete végéig való seggnyalással, de megteremtve számára a lehetőségeket. Nem azért szülöm, hogy 18 évesen kitessékeljem, hogy na akkor innentől old meg magadnak az életedet, próbálj meg nem éhen halni, aztán majd nézz ránk néha.
Szülők pontosan ezzel a felfogással utána csak pislognak amikor a csemete dobbant külföldre és 1-2 évente hazanéz 2 napra.
"Nem igazan ertem hogy az ilyen szulok miert vallalnak gyermeket?"
Mert hülyék :D
Sajnos ez van.
Mindenkinek joga van gyereket vállalni.
A lényeg,hogy transzvesztita mikulást ne lásson,de,hogy milyen mentális állapotú vagy anyagi helyzetű családba születik az már másodlagos.
Sőt,még azért adnak pénzt,hogy gyereket vállalj.
Mert kell a rabszolga.
Pontosan azért,mert mindenki nem élhet jól,és kellenek olyanok is,akik a "töltelék".
Te annyit tehetsz,hogy okulva a szüleid hibájából nem vállalsz gyereket,ha nem tudod megadni neki azt,amit te is szerettél volna megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!