Ha az anyám 177 cm, apám 180cm magas és mindenki magas a családban, lehetek a rokonuk?
Először is, 18 vagyok, már kiskoromban volt ilyen érzésem, hogy a szüleim nem a vérszerinti rokonaim, és a nagyszüleim is magasak voltak, és a képeket amiket láttam a dédieimről, nem hasonlítok rájuk, és anyámnak zöld szeme van, jó nem smaragd zöld, opyan szinte nincs is, talán a méregzöldrehasonlító, az enyém meg aranysárgásbarna.
És a szüleim nem tudják, hogy én így érzek. Van is egy ooyan érzésem, ha kiderülne, tényleg nem vagyok vérszerinti rokonuk lekiabálnák a fejem, hogy kihasználtam őket meg hasonlók.
És nem hiszem, hogy örökbe fogadtak, de megeshet, hogy véletkenül összecseréltek egy másij gyerekkel a kórházban (anyám mesélte, hogy először egy Gábor nevű fiút akartak odavinni neki).
Lehet butaság, de megtörténhet, és ki fogom deríteni a dolgot, hogy igaz e vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!