Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az anyám 177 cm, apám...

Ha az anyám 177 cm, apám 180cm magas és mindenki magas a családban, lehetek a rokonuk?

Figyelt kérdés
160 cm magas vagyok, igaz a magasság önmagában nem elég, nos apámnak kék szeme van, anyámnak zöld, tesómnak is kék, nagyszüleimnek is az, az enyém meg barna. Sokan mondják hasonlítók édesanyámra, de én sose látom ezeket a hasonlóságokat, másabb a kezünk, az orrom is az (igaz az anmyira nem feltűnően).
2021. nov. 26. 07:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%

"Lehet az anyukának úgy “zöld” a szeme, hogy az inkább barna mint mondjuk kék…"

:D

Ez most nagyon jó kedvre derített! Likeolom... :)

Ez valami olyasmi lehet, mint a hiperpasszív tudás...

Én meg úgy vagyok magas, hogy az inkább törpe, mint óriás.

2021. nov. 26. 10:16
 12/32 anonim ***** válasza:
75%

Anyám szeme kèk, apámè zöld, az enyèm zöldesbarna.

Lehet nem is ők a szüleim :(

2021. nov. 26. 10:22
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
#11: Pedig van ilyen 😃 Egyik ismerősöm szerint neki zöld szeme van, hát kicsit tényleg zöldes neki, de én abszolút inkább barnának mondanám.
2021. nov. 26. 10:25
 14/32 anonim ***** válasza:
92%
Igen , vannak olyan szemek ami barnának látszik viszont ha rásüt a nap vagy belevilágítasz akkor inkább zöldes
2021. nov. 26. 11:19
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
Persze, hogy lehetsz a rokonuk, csak gondolom a sulikban még mindig ezeket az elavult dolgokat tanítják, hogy két világsoszemű embernek csak és kizárólag világos szemű gyereke születhet, két magas embernek kizárólag magas gyereke lesz, ha az egyik szülőnek sötétebb a bőre, akkor a gyerek is csak azt örökölheti, stb. A genetika nem ennyire egybites. Nézz utána alaposabban, hiteles forrásokat használva, és akkor nem fordulnak meg a fejedben ilyen butaságok.
2021. nov. 26. 11:53
 16/32 anonim ***** válasza:
65%
#14 A legtöbb zöld szem inkább barnás, olajbogyó színű vagy jáde kőhöz hasonló. Csak az animék meg a 90-es évekbeli filmek színes kontaklencse-mániája miatt hiszik legtöbben, hogy a zöld szem olyan színű, mint a régi sprite-os palack. Ehhez képest a valódi zöld szem barnásnak tűnik, vagy kékesnek, ezért annak fogják mondani.
2021. nov. 26. 12:01
 17/32 anonim ***** válasza:
24%

ha anyukádnak tényleg zöld szeme van, az gázos, mert egy zöld és egy kék szemű embernek genetikailag nem lehet barna szemű gyereke. De jó eséllyel igazából kék vagy barna a szeme, zöldes beütéssel.

[link]

2021. nov. 26. 12:28
 18/32 anonim ***** válasza:
88%

Hát ez aranyos. Lehetsz-e a rokonuk? Két verzió van: ha örökbe fogadtak, akkor egyáltalán nem vagy a rokonuk. Ha viszont a barna szemed a felmenőidtől örökölted, akkor ők a szüleid, nem a rokonaid.

A mi családunkban is nagy a kavarodás: nálunk pl. a két lányunk egyáltalán nem hasonlítanak se ránk, se egymásra. Magasságban, szemszínben, bőrszínben, sehogy.

De mivel én vagyok az anyjuk, teljesen biztos vagyok benne, hogy ugyanattól az apától születtek.

Genetika...

2021. nov. 26. 12:56
 19/32 anonim ***** válasza:
68%
Lehetséges hogy az van amire gondolsz,vagyis amire én gondolok hogy te arra gondolhatsz,hogy örökbe fogadtak.Lehetséges,nem kizárt.
2021. nov. 26. 13:27
 20/32 anonim ***** válasza:
61%

Egyszer sem találkoztam még igazán zöld szemű emberrel, max photoshoppos képeken.

Persze sok emberrel meg találkoztam, akik zöldnek mondták a szemüket. Hát, nekem azok max zöldes barnák, vagy kékes zöldek voltak.

Szóval az, hogy az anyjának "zöld" szeme van, semmit nem jelent. Abban simán benne lehet a barna.

[link]

Szóval mondjuk ez simán zöldes barna, lehet a gyerek barna szemű.

Hozzátenném, krvára megfogod te még ezt bánni, mert valahol ki fog bukni, hogy szerinted nem is a szüleid. Én nagyon nagyot csalódnék a gyerekemben, ha pl 16 évesen azzal állna elő, hogy ő túl alacsony, biztos örökbe fogadtuk.

2021. nov. 26. 14:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!