Ha az anyám 177 cm, apám 180cm magas és mindenki magas a családban, lehetek a rokonuk?
"Lehet az anyukának úgy “zöld” a szeme, hogy az inkább barna mint mondjuk kék…"
:D
Ez most nagyon jó kedvre derített! Likeolom... :)
Ez valami olyasmi lehet, mint a hiperpasszív tudás...
Én meg úgy vagyok magas, hogy az inkább törpe, mint óriás.
Anyám szeme kèk, apámè zöld, az enyèm zöldesbarna.
Lehet nem is ők a szüleim :(
ha anyukádnak tényleg zöld szeme van, az gázos, mert egy zöld és egy kék szemű embernek genetikailag nem lehet barna szemű gyereke. De jó eséllyel igazából kék vagy barna a szeme, zöldes beütéssel.
Hát ez aranyos. Lehetsz-e a rokonuk? Két verzió van: ha örökbe fogadtak, akkor egyáltalán nem vagy a rokonuk. Ha viszont a barna szemed a felmenőidtől örökölted, akkor ők a szüleid, nem a rokonaid.
A mi családunkban is nagy a kavarodás: nálunk pl. a két lányunk egyáltalán nem hasonlítanak se ránk, se egymásra. Magasságban, szemszínben, bőrszínben, sehogy.
De mivel én vagyok az anyjuk, teljesen biztos vagyok benne, hogy ugyanattól az apától születtek.
Genetika...
Egyszer sem találkoztam még igazán zöld szemű emberrel, max photoshoppos képeken.
Persze sok emberrel meg találkoztam, akik zöldnek mondták a szemüket. Hát, nekem azok max zöldes barnák, vagy kékes zöldek voltak.
Szóval az, hogy az anyjának "zöld" szeme van, semmit nem jelent. Abban simán benne lehet a barna.
Szóval mondjuk ez simán zöldes barna, lehet a gyerek barna szemű.
Hozzátenném, krvára megfogod te még ezt bánni, mert valahol ki fog bukni, hogy szerinted nem is a szüleid. Én nagyon nagyot csalódnék a gyerekemben, ha pl 16 évesen azzal állna elő, hogy ő túl alacsony, biztos örökbe fogadtuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!