Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen tulajdonság...

Fiúk! Milyen tulajdonság hiányzik a mai lányokból/nőkből?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 18:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
72%
a tisztesség, a bűntudat, az őszinteség, a reális életszemlélet, a családösztön, az ész, és a gátlás. kábé ezek
2010. szept. 2. 18:50
 22/33 anonim ***** válasza:
97%
Nem azzal, van a baj, ha valaki turkálóból öltözik. Azzal sincs gond ha valaki megengedheti magának, hogy 20eFt pulcsija legyen. Azzal van gond, ha úgy néz ki. Túl kirívó és elveszti a lényegét. Tegyük fel egy kicsit csúnyácskább lány felvesz egy magas sarkú csizmát, hozzá ilyen leopárd mintás nadrágot, valami cici villantós "trikót", és ilyen fényes dzsekit. Mellé még ki is van festve na ház az szörnyű. Ha csak egy dolgot választanának pl.: csak a csizma lenne, de azon kívül szolidan lenne felöltözve akkor az lenne a jó. De így nemhogy vonzó hanem egyenesen rusnya, undorító.
2010. szept. 2. 18:50
 23/33 anonim ***** válasza:
11%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:34

Inkább figyeljen ott ahónaljkutya a nőknél,és legyen ismét szőrős a lábuk,mi?:D

Hát akkor már ezerszer inkább egy (akár)festett hajú szolibarna csaj...

2010. szept. 2. 18:51
 24/33 anonim ***** válasza:
11%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:34

Inkább figyeljen ott a hónaljkutya a nőknél,és legyen ismét szőrős a lábuk,mi?:D

Hát akkor már ezerszer inkább egy (akár)festett hajú szolibarna csaj...

2010. szept. 2. 18:51
 25/33 anonim ***** válasza:
32%

"nem az okos vagy a csaladkozpontu"

Ez sajna rika a nők között mint a fehér holló...,manapság mindegyik karriert akar,és egyáltalán nem családban gondolkozik,persze itt is tisztelet a kivételnek!

2010. szept. 2. 18:58
 26/33 anonim ***** válasza:
38%
Az alázat és a tisztelet.
2010. szept. 2. 19:03
 27/33 anonim ***** válasza:
69%

Néha szégyellem, hogy nő vagyok, annyira szörnyű a legtöbb fiatal lány, nő!

Szerintem ezek hiányoznak a többségből: ízlés, szerénység, báj, normális, érthető beszéd, előre gondolkodás.

2010. szept. 2. 19:37
 28/33 anonim válasza:
100%

tisztelet, erkölcs, tartás, Hűség

de írták már hogy mindenkiből más, de szerintem ezek nagyon elvesztek a nőkből/lányokból eddig ezt tapasztaltam rövidke életem során

tisztelet a kivételnek

2010. szept. 2. 19:43
 29/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a rengeteg választ! én csak egyre lennék kiváncsi és most főleg a fiúk/férfiak válaszát várom! legtöbben itt a hűséget, a tiszteletet, az erkölcsöt, a szerénységet stb írtátok, akkor miért van az, hogy akik épp az ellenkezők azoknak megvan szinte minden és itt most nem csak az anyagiakra gondolok..sok olyan nőt ismerek akik úgy bánnak a barátjukkal/férjükkel mint egy kutyával, fűvel-fával megcsalják és mégis rajongva szeretik őket és mindent megtesznek értük..ezt nem értem, aki meg rendes, hűséges azt semmibe veszik a férfiak és csak kihasználják...
2010. szept. 2. 20:28
 30/33 anonim ***** válasza:
96%

Üdv kedves kérdező!

Én először az első kérdésre válaszolnék. Nekem az első hogy legyen inteligens, tisztelettudó, kellő pillanatban legyen titokzatos, de ha kell legyen nyílt és őszinte. Nem árt ha van erkölcse, és némi igényessége... ezzel szerintem kimerítettem egy hölgy fogalmát.

A másik dolog amit utóbbi hozzászólásodban írtál. Ne feledd mi itt még mindég üres frázisokról beszélünk, mivel a fenhangú kappan, igénytelen, tiszteletre semmilyen formában sem méltó hölgyemények, mindég a szem elött vannak, de rendes Lányok/Nők, sohasem lesznek szem elött.

A fiuknak pedig azért jó az efféle lányocskákkal lenni mert, nulla küzdés nem kell a megszerzésükhöz, egyszerű mint az egyszeregy...

Ha a mai fiataláságot szídjátok, (pedig még ti is fiatalok vagytok) akkor hagy idézzek egy ember szavait.

Fiatalságunk [...] rosszul nevelt, fittyet hány a tekintélyre és semmiféle tiszteletet nem tanúsít az idősek iránt. Manapság fiaink [...] nem állnak fel, amikor a helyiségbe belép egy idős ember, feleselnek a szüleikkel és fecsegnek ahelyett, hogy dolgoznának. Egyszerűen kiállhatatlanok.''

Ehhez annyit szeretnék hozzáfűzni hogy, a fenti idézetet szókratésztől való Kr.e 400-ből...

Szóval ne legyetek házsártosak mint egy vén szatyor... akkor is így ment most is így megy...

Üdv!

2010. szept. 2. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!