Fiúk! Milyen tulajdonság hiányzik a mai lányokból/nőkből?
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 18:15
3/33 anonim válasza:
A szerénység..,mindegyik nagyon fennthordja a cserpákját..,tisztelet a kivételnek!
4/33 vav22 válasza:
Nem vagyok fiú, de megbontránkozom a mostani lányok / nők többségén. Szerintem a szép beszéden kívül: titokzatosság , ezt az öltözékre értem, lehet nem a legjobb szó rá. Mintha a homlokukra lenne írva , h : "D**j m*g". Bocs a kifejezésért. A másikra szintén nem tudok jó szót. Talán ártatlanság? Magyarán szólva, hogy ne feküdjenek le fűvel-fával. Legyen már bennünk tartás...
5/33 anonim válasza:
eredetiség, műveltség, játékosság, egyszerűség bája
6/33 anonim válasza:
18:26! Szerintem ez a tartas dolog olyan hulyeseg...a noknek is vannak szuksegleteik...sot ha jol tudom ok is szeretik a szexet. Szoval ha mi ferfiak megtehetjuk hogy fuvel faval lefekszunk akkor szerintem ti is. Nem azt mondom hogy akkor most mindenkivel fekudj le, csak ne legyen az baj ha valaki ilyen modon el.
26/F
8/33 anonim válasza:
" Mintha a homlokukra lenne írva , h : "D**j m*g". "
Ez jóóó,ezt szeressük!!!:D Nehogy már nagykabátban járjatok,mint anno,hogy a nőknek csak a bokájuk látszott ki,akkor már eroikus volt...,ezt azé nem kéne!!
10/33 anonim válasza:
ja az igényesség, némelyik olyan semmilyen és olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!