Melyik a legrosszabb emberi tulajdonság?
Figyelt kérdés
Én ki nem állhatom ha egy ember pontatlan, azt még elnézem ha egyszer kétszer késik az illető 5-10 percet de azt nagyon nem szeretem ha minden egyes alkalommal késik 20 vagy éppen 40 percet, mondván, hogy elaludt. Holott én bejárós vagyok és pontban odaérek a megbeszél helyre ő pedig 10 percre lakik onnan mégis mindig megvárat!:S Ráadásul ő fiú én meg lány vagyok...:S:S:S:S2010. szept. 1. 13:48
1/11 anonim válasza:
a pontatlanságot énis rühellem!!!!
Utálom még ha valaki:
-megbízhatatlan
-feledékeny
-hazug
-képmutató
-irigy
-hűtlen
-beképzelt
2/11 anonim válasza:
Én utálom ha egy ember kényes, beképzelt.
3/11 anonim válasza:
-kegyetlenség
-Amikor valaki többnek tartja magát a másiknál
-felszinesség
-irigység,önzőség
-ostobasság,primitivség
4/11 anonim válasza:
Az, amikor valaki hibát keres másokban.
5/11 anonim válasza:
A hazugságot és a mérhetetlen emberi butaságot. Mert ha jobban belegondolunk a butaság szüli az irigységet, önzést, neveletlenséget, képmutatást s szinte minden mást is.
6/11 anonim válasza:
Nálam a kétszínűség. Amikor vki a képembe aranyos, meg mondja, hogy mennyire bír, a hátam mögött meg mindennek elmond. Aztán továbbiakban: gonoszság, őszintétlenség, érzéketlenség, begyöpösödöttség, szőrszálhasogatás, beképzeltség, felelősségérzet teljes hiánya.
7/11 anonim válasza:
Nekem a sorrendem:
- kétszínűség
- hazugság
- nagyképűség
- ha valaki lenéz valakit azért, mert pl. nem jár a legtrendibb ruhákba, vagy mert nincs pénze, stb.
- pontatlanság
8/11 anonim válasza:
azt utálom, ha valaki "furcsa" és nem marad meg egy stílusnál. a személyisége külső jegyeit is folyton váltogatja, látszik rajta, hogy próbál önbizalmat sugározni, mosolyogni, kedveskedni, csak semmi nem igazi. és mssziről virít róla, hogy nem érzi jól magát a bőrébe. én is ilyen vagyok, és utálom magam, de nem tudok megváltozni :S
9/11 anonim válasza:
azt gyűlölöm, ha valaki rosszindulatú.
valamint:
a mérhetetlen butaság
ok nélküli nonstop hazudozás
másokat okolni a saját hibái miatt
nagyképűség, fellengzősség, sznobság
kihasználás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!