Melyik a legrosszabb emberi tulajdonság?
Figyelt kérdés
Én ki nem állhatom ha egy ember pontatlan, azt még elnézem ha egyszer kétszer késik az illető 5-10 percet de azt nagyon nem szeretem ha minden egyes alkalommal késik 20 vagy éppen 40 percet, mondván, hogy elaludt. Holott én bejárós vagyok és pontban odaérek a megbeszél helyre ő pedig 10 percre lakik onnan mégis mindig megvárat!:S Ráadásul ő fiú én meg lány vagyok...:S:S:S:S2010. szept. 1. 13:48
11/11 anonim válasza:
Minden emberi tulajdonság közül a legrosszabb nem a kegyetlenség, irigység vagy az utálat, hanem a szívtelenség. Hidd el, belül nagyon fáj ha nem tudsz sírni amikor kéne, vagy már nem is vagy képes szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!