Fiúk! Milyen tulajdonság hiányzik a mai lányokból/nőkből?
Leginkább a valódi szépség és az értékek.Manapság az a szép aki mű, platina szőke vagy fekete póthaj, szolis bőr, tetovált szemöldök, piercingek..Hányinger.
Off.Ez ugyanugy elmondható a fiukról is.Sajnos nemcsak a nők változtak meg.
Nem nem a nagykabátra gondoltam. :-) Én magam is fiatal lány vagyok aki nem jár nagykabátban és gumicsizmában... 22 éves vagyok és szeretek szépen felöltözni. Engem se zavart soha ha kilátszott a hasam kicsit vagy mélyebb dekoltázsa volt a pólómnak, sőt szerettem nagyon a rövid-miniszoknyákat is. Én nem erre gondoltam. Hanem amikor átesik valaki a ló tulsó oldalára, pl. kilóg az egész melle melltartüstül meg a fél s*gge.
A fűvel -fával lefekszikről meg annyit, hogy szintén tapasztatból mondom, mert nekem is volt sajnos egyszer egyéjszakás kalandom, hogy én még az életben olyan rohadtul nem éreztem magam. Csak egy eszköz voltam "szükségletkieégítésre". Hát engem ez taszít. És nem ítélem el azt , aki több pasival volt már nem arról van szó. Szerintem ebben is meg lehet találni az arany középutat, ami még nem a ri*anc kategória.
De a nőiesség is hiányzik belőlük, ha jobban belegondolunk. Mind anorexiás akar lenni, és a viselkedésük is hagy kivetni valót. Eltűnt belőlük a tartás, a kedvesség, a gyengédség, és maga a báj. Régebben egy nő szép volt, szeretni való, törékeny. Ma meg csak egy p1csaszájú csücsörítős r1banc. Nagyon el van mindenki szállva magától. Azt hiszik, hogy ha van pénzük, vagy jól néznek ki akkor már övéké a világ. De nem csak a nők, a férfiak is. Egyre több a buz1 aki lényegében, selejt, életképtelen egyed, hiszen azon kívül, hogy felvág az ipone-jára azon kívül semmihez sem ért. Nem tudom mi van a mai világgal, de szörnyű ami itt megy.
Engem a zombijárványra emlékeztet ez az egész, olyan mintha egy filmben lennék. Harapás útján terjed... tuti.
Bocsi off:
"ja az igényesség, némelyik olyan semmilyen és olcsó"
Tudod sok nő igényes lenne, de nincs pénze az igényes öltözködésre például, marad a tescós ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!