Szétmegy a családom miattam, mi a tapasztalatotok?
Ki a tököm akarna 40 felett szülni egy harmadik gyereket?
Én 32 vagyok, most vagyok várandós a másodikkal. Ezután már eleve nem akarnék még egy terhességet végigcsinálni, mert megterhelő és kockázatos. Egy harmadik gyerek első két évét sem akarnám még egyszer végigkísérni, mert minden szépsége mellett kegyetlenül nehéz. Az alváshiány, az ideg... mindegy, szerintem úgysem érted, talán épp ezért dobbantottál a másfél éves fiad és az anyja mellől.
40 felett pláne nem akarnék szülni. A csecsemőhöz sem lenne már se türelmem, se energiám, de nem is az a leggázabb, hanem van fogalmad róla, mennyivel nagyobb a kockázata ennyi idősen a fejlődési rendellenességeknek? Nem, nem. A világért sem vállalnám. Örülnék, mint majom a farkának, a két egészséges gyerekemnek, és nem kísérteném a sorsot többet. Az, hogy manapság 40 felett is UGYANÚGY lehet szülni, baromság. A természet továbbra is úgy működik, ahogy, és leszarja az újdonsült szokásainkat. Lehet 40 felett szülni, persze, lehet. Csak sokkal kisebb eséllyel sikerül, sokkal veszélyesebb az anyára és gyerekre is, marhára nem érdemes. Nem a te tested, és csak kisebb részben érzed a saját felelősségednek (hiszen ugye bármikor lelépsz, ha nem olyan happy), ezért leszarod, gondolom. Neked ez ilyen kis könnyed, egyszerű dolog, mintha a gólya hozná.
Arról nem is beszélve, hogy a két meglévő gyerek is rengeteg munka, felelősség, aggódás, idő, pénz. És előbb-utóbb jó lenne nekik segíteni elindulni az életben. Már középiskolásan ilyen cipő, olyan szórakozás kell nekik. Nem olyan kis olcsók, mint kétévesen, hogy ráadod a szomszédtól ajándékba kapott kinőtt gyerekcuccot, adsz neki egy marékkal a kajádból, meg veszel neki egy túró rudit, és boldog. Már az egyetem alatt teljes értékű felnőttként kell eltartani őket. Hát mi pénz az? Inkább legyen két gyerekem valami elfogadható anyagi lehetőséggel és jövővel, mint három, csupasz seggel.
Az ilyen ferfiakat szarba se kell nezni. Megis mennyire kell fos embernek lenni, hogy otthagyj egy masfel evest? Johet akkkkarmilyen pina , a Jennifer Lopez akkorse.
A szerelem elmulik, kozlom veled -es nem is oly lassan..
Menj vissza a felesegedhez te barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!