Lehetséges jó eltartási szerződést kötni?
Nem vagyok jartas a temaban, de En nem mernem egy teljesen vad idegenre bizni magam.
Szerintem ez semmilyen korulmenyek kozott nem lehet jo otlet.
Szerencse és megfelelő intelligencia kell hozzá, mindkét fél részéről. Vannak jó és vannak elrettentő példák.
Én ismerek pl. olyat, hogy a végtelenségig "kényeztették" a nénit, mégpedig úgy, hogy a súlyosan cukorbetegnek mindig tolták a sütiket, tésztákat, vitték a csokilikőrt,...így aztán 2 év múlva be is adta szegény a kulcsot.
Gondolj arra, hogy aki annyira csóró (vagy megbízhatatlan!) hogy nem tud egy lakáshitelt igénybe venni, az hogy fog téged ellátni?
Aki napi 8-10 órát dolgozik, az nem tud rajtad segíteni, vagy pont olyan, hogy rühelli a munkát, az veled sem lesz tisztességes.
Meredek dolog ez!
Inkább próbálj életjáradéki vagy örökösödési szerződést kötni, akkor pénzt kapsz és abból megfizethetsz takarítónőt vagy ápolónőt és az tiszta sor.
Sajnos családot venni, manapság nem nagyon működik. Különösen úgy, hogy érdekeltek a minél közelebbi halálodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!