Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Eltartási szerződést akarna...

Eltartási szerződést akarna kötni velem?

Figyelt kérdés
Most a vírus alatt segíteni kezdtem szomszéd házban 78 éves néninek, bevásárlás, posta, gyógyszertár. Áthívott ma és elkezdett mesélni az életéről, iskoláiról, utazásairól, hitéről. Majd témát váltott, mely szerint nézegeti az eltartási szerződés hirdetéseket, de nem nagyon tetszenek neki, mert olyat akar, aki nem csak a pénzt adja, hanem gondoskodik is róla. Szerintetek arra utalt, hogy velem akarna kötni ilyet? Második kerületi társasházi lakás a hegyen, a lelakott állapotában is 40 millió körül van.
2020. máj. 12. 23:34
A kérdező szavazást indított:
Eltartási szerződést akar kötni a néni.
Csak csevegni akart.
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azt akarja, hogy vedd feleségül!
2020. máj. 13. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Az eltartási nagyon kockázatos, mert sok munkával jár, mindent az eltartó fizet, intéz és el is lát, és sose tudni meddig. (bár ez csúnyán hangzik)
2020. máj. 13. 11:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos sejtettem amit írsz. Én sem akarok csúnyákat írni, de a néni nagyon mokány, simán élhet még akár húsz évet is, adja is neki a sors, hogy így legyen. Húsz alatt meg kikészítjük egymást idegileg, nem is szólva arról, hogy addigra én is hatvan éves leszek. Meg kell ezt gondolni.
2020. máj. 13. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:

20 évig napi 3 óra munka szabadnapok nélkül = 20 000 óra

Ehhez még hozzájöhet, hogy te fizeted a számláit 20 évig csak havi 15 000-el az alap számlákkal számolva = 3 600 000Ft

Télen fűtés havi 40 000 = 4 400 000Ft

Étkezés, te főzöl neki az idő, befizeted valahova meg havi 30 000Ft = 6 000 000Ft

20 év alatt azért kell ezt azt javítani a házon, vagy elalszik az öregasszony miközben süt és oda a házikó...

2020. máj. 13. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy kis ricin a levesbe es kesz..😂 😂
2020. máj. 14. 06:46
 6/6 xxxcsillag válasza:
71 éves Idős nő vagyok.Magam is gondolkodom eltartási szerződés kötéséről.Olvasva a kommenteket, ha találnék is valakit, folyton azt várná mikor fordulok már fel.Hát nem valami jó perspektíva.Egy budapesti gonosz vén banya írta.
2020. okt. 8. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!